Menu
Gezondheid

Erectieproblemen? Oorzaken en mogelijke oplossingen

Erectieproblemen Oorzaken en mogelijke oplossingen

Denk je dat je erectieproblemen hebt? Dat zou natuurlijk kunnen. Maar het kan ook zo zijn dat je gewoon af en toe niet kunt presteren tussen de lakens. Bijvoorbeeld omdat je iets te erg onder invloed bent, of omdat je mentaal om de een of andere reden blokkeert. Er is pas sprake van een erectieprobleem als je consequent geen erectie kunt krijgen, op momenten waar dat vroeger misschien nog wel lukte. Het is waar dat de kans op erectieproblemen groter wordt met de leeftijd, maar er is meer dan dat.

Ook jonge mannen kampen soms met erectieproblemen

Je hoeft niet oud te zijn om te kampen met een erectieprobleem. Erectieproblemen komen bij jongere mannen ook voor. Het hangt erg vaak samen met je gezondheid. Mannen met overgewicht, die roken of die veel drinken bijvoorbeeld kunnen er ook last van krijgen. Evenals mannen met een hoog cholesterol of een hoge bloeddruk. Daarnaast kan diabetes ook zorgen voor erectieproblemen. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van erectieproblemen.

Middelen om je te helpen

Er zijn gelukkig middelen die je kunnen helpen. En je hoeft er niet altijd voor naar de huisarts. Als je je ook niet fijn voelt om naar de apotheek te gaan, kun je bijvoorbeeld ook kamagra online kopen. Dit is één van de middelen die online verkrijgbaar is. In India wordt het ingezet tegen erectieproblemen, maar in Nederland wordt het niet als medicijn erkend. Dat neemt niet weg dat je het kunt bestellen. Zo hoef je niemand onder ogen te komen en heb je toch je erectiemiddelen.

Middelen om je te helpen

Sildenafil, vardenafil en tadalafil

Je hoeft je natuurlijk niet te schamen voor je erectieproblemen of het kopen van middelen hiervoor. Kamagra is één van de middelen waar sildenafil in zit. Dit is de werkzame stof die bijvoorbeeld ook in viagra zit. Vardenafil is een vergelijkbare stof. Beide werken tot zo’n 5 uur na inname. Tadalafil is qua werking hetzelfde, maar blijft langer werkzaam. Met tadalafil heb je gemakkelijker erecties gedurende maximaal 36 uur.

Dapoxetine

Wil je het anders aanpakken, dan kun je ook dapoxetine kopen. Dit is net wat anders dan een erectiemiddel dat helpt om je eenvoudiger een erectie te laten krijgen. In tegenstelling tot sildenafil, vardenafil en tadalafil werkt dapoxetine om je orgasme te remmen. Het voorkomt dat je een orgasme krijgt. Natuurlijk niet volledig, maar je kunt je orgasme er langer mee uitstellen. Dat kan uitkomst bieden voor mannen die (soms) te vroeg klaarkomen. Wat te vroeg is, is natuurlijk verschillend, maar het zorgt in ieder geval dat je langer door kunt gaan dan normaal gesproken het geval zou zijn.