Menu
Vakantie

Single reizen: met gelijkgestemden op vakantie

Wanneer je in je eentje bent ga je niet zo snel zomaar op reis. Het is natuurlijk niet erg gezellig om in je eentje in een hotel te gaan zitten of op een camping je maaltje te koken. Maar wat moet je doen als je eigenlijk geen zin hebt om in je eentje te gaan, maar je hebt geen kennissen, vrienden of familieleden die mee willen / kunnen? Dan zijn de single reizen van VillaVibes misschien iets voor jou!

Groepsreis voor singles
Als single is een groepsreis natuurlijk wel heel leuk, maar je hebt weinig zin om tijdens je vakantie overal zoenende stelletjes om je heen te zien. Daarom is een speciale groepsreis voor singles iets voor jou. Je hebt geen gedoe met jonge stelletjes die te pas en te onpas lopen te zoenen en knuffelen, geen gedoe met hippe veertigers die denken iedereen te kunnen versieren die ze willen en je kunt dus gewoon genieten van je rust met gelijkgestemde leeftijdsgenoten.

Single vakantie
Reizen voor gelijkgestemden
Gelijkgestemden: die zijn het meest geschikt om mee op vakantie te gaan. Dat houdt ook in dat iedereen ongeveer hetzelfde opleidingsniveau heeft genoten, waardoor ook hier geen scheefgroei ontstaat. Mensen met een ander niveau hebben vaak een heel ander gevoel voor humor en gedragen zich heel anders dan jij, dus is het prettig met gelijkgeschoolden op reis te gaan. VillaVibes organiseert groepsreizen voor hooggeschoolden (HBO en WO), zodat je er zeker van bent dat je tenminste op eigen niveau een conversatie kunt voeren.

Welk type reizen?
Voor fitte ouderen zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van actieve vakanties. Zo kun je gaan duiken, bergbeklimmen of lange wandelingen maken tijdens de groepsreis. Voor de wat rustigere ouderen die graag een minder intensieve vakantie willen genieten, zijn er ook strandvakanties en relax-vakanties. Geen gedoe, maar gewoon lekker ontspannen met leeftijdsgenoten die ook single zijn.

Actieve single reizen
Reisgaranties
VillaVibes biedt leeftijdsgarantie voor degenen die deelnemen aan een reis. Iedere deelnemer wordt ingeschreven in een groep aan de hand van zijn of haar leeftijd, waardoor die nooit meer dan 10 jaar verschilt. Verder is er ook sekse-garantie: dames en heren worden zoveel mogelijk fifty-fifty ingedeeld, waarbij er nooit meer dan 5% verschil zit tussen het aantal dames en heren. Dit voorkomt een scheve verhouding, waarbij sommige mensen buiten de boot zouden kunnen vallen. De laatste garantie die gegeven wordt is dat de reis hoe dan ook doorgaat: zodra jij een reis hebt geboekt, zal deze niet meer geannuleerd worden. Je bent verzekerd van een gezellige groepsvakantie die je zelf hebt gekozen

Als single is het vinden van de juiste groepsreis niet altijd gemakkelijk. Maar met de hulp van een tussenpartij als VillaVibes vind je toch een groep waarbij de deelnemers allemaal gelijkgestemd zijn. Zo kun jij je optimaal ontspannen binnen de gezelligheid van een groep. Fijne vakantie!