Menu
Nieuws

Iedere senior een persoonlijke assistent

Nieuw-Lekkerland, 14 april 2014

Vanaf nu kan iedere senior een persoonlijke assistent hebben die dag en nacht voor je klaar staat als je hulp of informatie nodig hebt. Op vrijwel elk gebied. Een telefoonnummer opzoeken, OV reisinformatie opvragen, een taxi bestellen of de weg kwijt? Zo zijn er talloze redenen om je persoonlijke assistent bij Libercare te bellen.

Libercare app
Door de Libercare app te downloaden op de smartphone kan men direct en onbeperkt contact opnemen met zijn persoonlijke assistent. De app is beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone.

Lokatiebepaling
Libercare maakt gebruik van GPS-locatiebepaling. Hierdoor kan je persoonlijke assistent als het nodig is zien waar je precies bent. Erg belangrijk als je dringend hulp nodig hebt en een familielid of hulpdienst ter plekke moet komen. Maar ook handig bij het regelen van praktische zaken. Zo helpt je persoonlijke assistent bij Libercare bij het terugvinden van je route, je geparkeerde auto of je hotel, maar ook als je op zoek bent naar een pinautomaat, apotheek of huisartsenpost. Zelfs in het buitenland.

Zelfstandigheid
De persoonlijke assistent van Libercare is 24 uur per dag direct bereikbaar en onbeperkt in het gebruik. Ideaal voor mensen die een actief leven leiden en dit zo lang mogelijk willen blijven doen. Hierbij speelt Libercare in op de veranderende behoefte waarbij steeds meer mensen van een langer zelfstandig leven willen genieten.

De persoonlijk assistent van Libercare wordt aangeboden als abonnement voor € 14,95 per maand met een looptijd van een jaar. Meer weten? Ga naar libercare.nl en probeer het 30 dagen uit.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.