Menu
X

Beleef de Kunstschouw 2016 in Zeeland

De Kunstschouw van 11 t/m 19 juni 2016: een route met hedendaagse kunst van allerlei pluimage. Maar ook met dit jaar een focus op poëtische en kinetische kunst.

Met kunstenaars en hun kunst op privé locaties die alleen tijdens de kunstschouw voor publiek geopend zijn. Oude kerkjes, boerenschuren en landgoederen vormen in deze 23e editie weer een stralend decor voor de Kunstschouw. Langs een route in de westhoek van Schouwen die op zichzelf al een feest is om op de fiets of eventueel per auto te bereizen. Met laag polderlandschap onder hoge wolken, brede duinen, diepe bossen en een zee aan strand.

Voor de komende drie jaar heeft de Stichting Kunstschouw Westerschouwen een forse financiële impuls gekregen van de Stichting Renesse. Hiermee kan op grotere schaal hoogwaardige hedendaagse kunst worden getoond. Grote werken en bijzondere kunstvormen vol beweging.

Benieuwd? Binnenkort volgt meer nieuws.
Zie voor alle informatie en de route het full color Kunstschouw magazine dat vanaf 6 mei verkrijgbaar is. Hoe? Bij VVV’s in Zeeland en via de website www.kunstschouw.nl/bezoekers/magazine/

Zie ook www.kunstschouw.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.