Menu
Golfen

Aanrader! 3-daags Golfarrangement in Alkmaar

Golfarrangement in Alkmaar

Voor de echte golfliefhebber hebben we een mooi golfarrangement in Alkmaar. Tijdens dit 3-daags arrangement gaat u 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen. De overnachting is in Alkmaar en u overnacht in een voormalige gevangenis. Een ware belevenis!
De golfbanen waar u gaat spelen zijn: Golfbaan Sluispolder en bij Golfbaan Regthuys. Op de golfbaan Sluispolder geniet u tevens van een smaakmakende 3-luik lunch. Zo krijgt u nog meer energie om de tweede 9 holes ook succesvol af te ronden.

Golfbaan Sluispolder

Golfbaan Sluispolder in Alkmaar ligt op 10 minuten rijden van het stijlvolle hotel in het centrum van Alkmaar. De golfbaan beschikt over 27 uitdagende holes, waarvan 18 holes op de golfbaan en een 9 holes par 3 baan. Voor golfers een mooie polderbaan met interessante holes. Tevens geniet u bij dit golfarrangement in Alkmaar dus van een kop koffie en een smakelijke 3-luik lunch.

Golfaan Regthuys

Op nog geen 30 minuten rijden ligt Golfbaan Regthuys in het Noord-Hollandse Winkel. Met de uitdagende 9-holes Tulpenlus en de 9-holes Dijklus beschikt deze golfbaan over een mooie en uitdagende baan voor iedere golfer. De golfbaan staat vooral bekend om haar Westfriese gastvrijheid met top-3 noteringen bij diverse verkiezingen over heel Nederland. Kom daarom ook genieten van een dagje Regthuys en golf 18 mooie holes!

Bekijk hier de mogelijkheden voor dit golfarrangement.