Menu
Familie

8 manieren om de avonturen met uw kleinkinderen memoriaal te maken

Parken, dierentuinen en het strand zijn de bestemmingen om met de hele familie heen te gaan en het zorgt voor herinneringen die jullie allemaal zullen onthouden. Hieronder de lijst van nieuwe avonturen die ideaal zijn voor als u van natuur houdt of juist meer cultureel bent afgestemd. Maar welk avontuur u ook kiest, vergeet dan niet het drinken en eten, zodat uw gezin de hele dag vol kan houden.

Vergroot de plezier door ervoor te zorgen dat u alles wat u nodig heeft mee hebt, denk dan aan zonnebrandcrème, paraplu etc. om ervoor te zorgen dat u volop van uw dag kunt genieten.
Maar om de dag goed vol te houden hebben we hier een aantal tips voor het eten:

Een makkelijk ontbijt – Als uw dag vol met avonturen vroeg begint, zorg dan dat u een makkelijk ontbijt hebt. Om uw metabolisme te laten stijgen, en uw honger te stillen is het, het beste om iets kleins met eiwitten en vezels binnen 2 uur na wakker worden te eten. Griekse yoghurt met fruit of een plakje volkoren toast met boter zijn een voorbeeld van een makkelijk ontbijt.

Neem gezonde snacks mee – Vermeid duur en ongezond eten en neem gezond eten mee, denk aan muesli repen of fruit.

Sla geen maaltijden over – Om de 3-5 uur eten zal u helpen om uw suikergehalte op pijl te houden, en zorgt er ook voor dat u tussendoor geen ongezonde dingen gaat eten.

Neem een koeltas mee – Een hete auto kan een snack in een gesmolten vieze klodder veranderen en drinken is vieze warme vloeistof, dus neem een koeltas mee om de spullen lekker fris te houden.

Nu u klaar bent voor uw avontuur, kiest u een activiteit waar uw hele familie van zal genieten. Hier zijn een aantal voorstellen:

Park – Doe onderzoek naar om te kijken welk park geschikt is voor fietsen of wandelen. Kies anders een park waar voor de kinderen een speeltuin is of dieren zijn.

Dierentuin – Kom oog in oog met wilde dieren. Bezoek een dierentuin vol met leeuwen, tijgers en beren. Of u kunt natuurlijk ook super leuk naar een kinderboerderij waar de kinderen geiten, schapen en pony’s kunnen voeren en aaien.

Strand, meer of rivier –  Pak uw auto in voor een dagje lekker aan het water. Kijk anders of u daar iets van kajaks of waterfietsen kan huren.

Museum – Geef de kinderen een avontuur in het verleden, de ruimte of de beeldende kunst met een bezoek aan een museum. Veel musea bieden speciale tarieven en programma’s voor kinderen zodat ze leuk kunnen mee doen. Misschien heeft u wel een mini-Picasso of een toekomstige archeoloog in uw familie.