Menu
Gezondheid

Tweede hoortoestel gratis, laagste prijsgarantie & gratis batterijen!

OogvoorOren.nl, een nieuwe aanbieder van hoortoestellen, hoorversterkers, hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming, batterijen en toebehoren, opende vorige maand haar deuren. Naast het publiceren van de prijzen in een niet-transparante markt, gaat het bedrijf nu ook de laagste prijsgarantie garanderen. Tevens betalen zij mee aan de aanpassingskosten, is het 2de hoortoestel voor verzekerden gratis, verkopen zij een hoortoestel dat geschikt is voor de iPhone, bieden zij de goedkoopste hoortoestelbatterijen en geven zij zelfs batterijen weg!

Verzekerden tweede hoortoestel gratis
Een zorgverzekeraar vergoedt 75% van het aanschafbedrag van hoortoestellen in uw categorie, de overige 25% is uw eigen bijdrage. OogvoorOren.nl wilt u hierin tegemoet komen. Bij een afspraak voor een aanpassing neemt OogvoorOren.nl de eigen bijdrage van uw tweede hoortoestel voor haar rekening.

Laagste prijsgarantie op alle privaat hoortoestellen
Wilt u helemaal zelf kunnen kiezen welk hoortoestel u wilt dragen, zoals heel geavanceerde of onzichtbare hoortoestellen? Dan komt u waarschijnlijk niet in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Gelukkig garandeert OogvoorOren.nl altijd de allerlaagste prijsgarantie. Dus heeft u ergens een voordelige offerte ontvangen? OogvoorOren.nl gaat hier altijd onder zitten. Onder dezelfde voorwaarden krijgt u een nieuw hoortoestel, voor de laagste prijs van Nederland!

NIEUW: Eerste made for iPhone hoortoestel: schrijf u nu in!
De ReSound LiNX is het eerste hoortoestel dat geschikt is voor de iPhone. Nog nooit kon een hoortoestel zo specifiek afgestemd worden op uw gehoor, wensen en levensstijl. Met dit hoortoestel heeft u namelijk alle functionaliteiten van uw iPhone®, iPad® of iPod touch® binnen handbereik. De apps en functies kunnen immers direct gestreamd worden naar uw hoortoestel. Geïnteresseerd? Bekijk de pagina voor meer informatie of schrijf u alvast in!

Openingsactie ‘gratis hoortoestelbatterijen’ wegens succes verlengd
Heeft u nog geen gratis hoortoestelbatterijen aangevraagd? Grijp dan nu nog uw kans! Als u overigens in de toekomst batterijen nodig hebt, bent u bij OogvoorOren.nl aan het juiste adres: hoortoestelbatterijen zijn bij hen slechts €1,99. U vindt ze nergens goedkoper!

OogvoorOren.nl zorgt voor een hooroplossing op maat, ongeacht uw wensen of budget. Bezoek de website voor meer informatie of neem contact op met info@oogvoororen.nl.

No Comments

    Leave a Reply