Menu
Kleding en accessoires

Tips: Hoe shopt u in de SALE?

sale

Goedkoop winkelen in de uitverkoop!

Iedereen vindt het leuk om in de uitverkoop iets te kopen. Nèt dat mooie kledingstuk voor een scherpe prijs waar u jaren plezier van heeft.
We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om goed te slagen bij het shoppen in de uitverkoopperiode. Zo koopt u wat u ècht wilt hebben!
Met een paar simpele voorbereidingen kan nu het sale shoppen beginnen!

1. Kijk in uw kast naar de kleuren en items die u nu heeft

Eigenlijk is de kast opruimen het beste idee, maar daar ontbreekt wellicht de tijd voor.
Dan is een quick scan ook een mooie eerste stap: Is die ene (lievelings-) broek aan vervanging toe? Of wilt u daar nog wel een andere kleur van voor het komende seizoen? Of kan de garderobe qua kleur misschien wel een opkikkertje gebruiken door eens wat anders te kiezen. Maak hier een lijstje van.

2. Bedenk verschillende combinaties

Bent u helemaal weg van die ene blouse en is deze ook nog eens in de sale? Kijk dan of deze bij uw garderobe past. Misschien heeft u er ook nog iets anders bij nodig, nu is de prijs misschien iets minder scherp. Kijk voor veel mooie combinaties in ons lookbook voor dames en lookbook voor heren.

3. Lonkt een andere stijl met uw favoriete kledingstukken?

Dit kan een mooi moment zijn om eens een iets andere stijl te kiezen. Als u daar al eens stiekem over nagedacht hebt, maar nog twijfelde; nu is het moment!

4. Kijk naar de trends voor het komende seizoen, daar is altijd een overlap in

En wat vorig jaar nog net te hip was, kan nu wel in uw garderobe passen. Er zijn ook items in de sale van vorig seizoen! Een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen voor een zacht prijsje.

5. Bekijk uw agenda voor de komende tijd

Voor dat etentje of dat feestje dat er aan komt (als alles weer mag), kunt u nu misschien al slagen voor een mooie prijs. Bijkomend voordeel: u hoeft dan daar geen stress meer over te hebben.

6. De juiste maat!

Een vaak gemaakte fout is dat de goede maat er in de sale niet meer is en dan te klein gekocht wordt. Dan is het uiteindelijk toch niet zo’n goede koop. Koop liever te groot dan te klein.
Op onze site hebben we in de linkerkant van uw scherm een filter op maat, dan wordt u ook niet verleid een maat te kiezen die niet past.

7. Uw favoriete merk

Iedereen heeft wel een favoriet merk! Bijvoorbeeld de broeken van Brax Raphaella en Toni Dress zitten u als gegoten en wat leuk als die in de uitverkoop zijn! Of de tops van Frank Walder die zo mooi combineren met hun vesten en vestjasjes. Dat is gemakkelijk in de gaten te houden.

8. Wacht niet tot de laatste afprijzing

De eerste afprijzing biedt altijd het beste van de collecties. Hoe langer u wacht hoe meer kans dat een ander blij is geworden met uw keuze.

9. Maar bekijk de laatste afprijsronde ook goed!

Misschien is die ene top nu nòg beter geprijsd. En ziet u nieuwe items die later nog toegevoegd zijn. Het is wel een beetje gokken dat uw maat en favoriete kleur er nog tussen zit.

10. Sale artikelen kunnen geretourneerd worden.

Dat kan in de uitverkoop vaak niet bij fysieke winkels. Ook in de uitverkoop blijft het retourneren bij DRESSYOURPARENTS gratis!

Shop nú de laatste zomertrends tegen een mooie korting! Nog een fijne capri broek met elastiek rondom? Een fleurige tuniek of een frisse blouse? Kijk gauw bij de sale items! Tot wel 40% korting op de laatste zomercollectie!