Menu
X

Start aanvullende mantelzorg in Brabant en omgeving

Zorg met hart voor de oudere medemens

Brabant – 24 april 2014 –  Vanaf heden kunnen senioren uit de provincie Brabant die bij het dagelijks leven ondersteuning nodig hebben en die daarvoor niet altijd een beroep kunnen doen op familie en/of vrienden, terecht bij Senior Service. De medewerkers van deze aanvullende mantelzorgorganisatie zijn zelf ook vaak 55+ en ondersteunen senioren bij dagelijkse activiteiten als koken, wandelen of boodschappen doen. Daarnaast vergezellen zij, indien nodig, de senior naar een arts of fysiotherapeut. Senioren kunnen door deze zeer persoonlijke service veelal langer zelfstandig thuis blijven wonen en hun eigen leven blijven leiden.

“De dame van Senior Service heeft echt met haar hart voor mijn moeder gezorgd en er persoonlijk voor gezorgd dat zij na haar open hartoperatie haar dagelijkse activiteiten kon oppakken. Naast de begeleiding naar de arts in het ziekenhuis en de diëtiste heeft zij haar ook geholpen bij dagelijkse activiteiten als koken en boodschappen doen. Door mijn werk ben ik helaas niet in de gelegenheid om dag en nacht voor mijn moeder te zorgen, dan is het fijn dat je weet dat je kan rekenen op andere mensen die met hun hart voor jouw moeder zorgen. Helemaal als het om de nacht gaat!,” aldus de heer Van Vliet, zoon van een cliënt van Senior Service.

Langer zelfstandig thuis
Senior Service ondersteunt senioren bij de dagelijkse activiteiten en vult daarmee de bestaande mantelzorg door familie en/of vrienden aan. Medische handelingen worden niet verricht. Veel niet-medische taken worden op dit moment nog door medisch geschoolde mensen uitgevoerd, zo ook de individuele begeleiding. Door de mantelzorgers van Senior Service deze individuele begeleiding te laten verzorgen, kan fors bespaard worden op de huidige PGB-uurtarieven.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.