Menu
Vakantie

Naar de camping aan het Gardameer

Genieten van een verdiende vakantie

Natuurlijk wilt u als senior genieten van een mooie vakantie. U kunt gaan en staan waar en wanneer u wilt. U bent dus niet gebonden aan het hoogseizoen en dat werkt natuurlijk in uw voordeel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om in het laagseizoen een vakantie naar Italië te boeken. Italië is het land van de hoge bergen en het Gardameer. U kunt er optimaal genieten van uw pensioen.

Een mooie camping aan het Gardameer

Een seniorencamping aan het Gardameer is natuurlijk helemaal prettig. U kunt bijvoorbeeld uitstekend terecht op  Eurocamping Pacengo. Deze camping is gelegen tussen Lazise en het gezellige vissersplaatsje Peschiera del Garda. Het is een rustige camping. Op ongeveer 30 kilometer van de camping ligt dé stad van Romeo en Julia, Verona. Deze stad is zeker een bezoekje waard.

Camping Fontanelle

Ook Camping Fontanelle is een prachtige plek voor u om te verblijven tijdens een vakantie aan het Gardameer. Deze camping ligt in Moniga del Garda direct aan het Gardameer en heeft in de avond een prachtig uitzicht op Sirmione. Een verrassende omgeving met prachtige vissersdorpjes. Een absolute aanrader wanneer u graag naar Italië op vakantie wilt! 

Onbezorgd op vakantie

Er is ontzettend veel mogelijk wanneer u van plan bent om te gaan kamperen in Italië aan het Gardameer. De campings zijn prima betaalbaar en daarnaast voorzien van alle gemakken om het u als senior naar de zin te maken. U hoeft zich daarom tijdens uw verblijf geen zorgen te maken. En mocht u tegen zaken aanlopen, dan kunt u natuurlijk altijd even langsgaan bij de receptie. De mensen van de receptie helpen u graag verder.