Menu
Vakantie

Het gemak van een stacaravan

Vakantie is voor iedereen iets om naar uit te kijken, of je nu jong of oud bent. Voor veel mensen is kamperen de manier om er echt even helemaal uit te zijn. Een vrij gevoel, lekker in de natuur doorbrengen, back to basic.

Tent, caravan of…?
Tegenwoordig is kamperen niet alleen meer met de tent in de auto of een caravan achter de auto op pad, op zoek naar een leuke camping in een mooie omgeving. Naast de tent of de caravan zijn er ook andere kampeermogelijkheden. Heb je al eens aan een stacaravan gedacht? Deze biedt vele voordelen ten opzichte van een tent en toch ervaar je het echte kampeergevoel!

Geen gesleep met spullen
Een stacaravan heeft als grootste voordeel dat je niet hoeft te slepen met een tent of caravan. Dat betekent dat je ook niet per se met de auto op vakantie hoeft, maar dat je ook het vliegtuig kunt pakken naar je vakantiebestemming. Je hoeft niet veel spullen mee te nemen, want in de stacaravan zijn vrijwel alle benodigdheden al aanwezig.

Comfortabel kamperen
Een tweede groot voordeel is dat je door in een stacaravan te verblijven de luxe ervaart van een klein huis, terwijl je toch op een camping verblijft. De bedden zijn comfortabeler dan wanneer je in een tent slaapt. Ook heb je meer leefruimte, dus met slecht weer kun je je binnen ook prima vermaken.

Senioren en kamperen
Stacaravans bieden ook oudere mensen de mogelijkheid om te blijven kamperen. Het gemak ven een stacaravan voor senioren is het comfort van het verblijf. Er hoeft geen tent te worden opgezet en afgebroken, dus je hebt geen gedoe. Ook hoef je niet op je knieën kruipend je verblijf in. Er zijn diverse bedrijven waar u terecht kunt voor een stacaravan, huur bijvoorbeeld een Lacet stacaravan, zij hebben diverse modellen.

Kamperen is en blijft dus voor iedereen toegankelijk, zowel voor gezinnen met kleine kinderen als voor senioren.