Menu
Vakantie / Vrije Tijd / Weekendje weg

Genieten van het water en de natuur in Midden Limburg!

Maak kennis met onze bijzondere vakantiebeleving;  een unieke combinatie
van water en natuur in het authentieke Midden Limburg. U zult tijdens uw verblijf genieten van de rust en de veelzijdige omgeving in één van onze ruime vakantiewoningen. Hier zult u recreëren zonder zorgen! U komt toch ook genieten?

Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas
Maaspark Boschmolenplas is een ruim opgezet, natuurrijk vakantiepark in het Midden-Limburgse dorpje Heel, op 10 km. van Roermond.  Uniek gelegen aan het heldere water van het natuurmeer Boschmolenplas en omringd door het uitgestrekte Maasplassengebied.

Maaspark Boschmolenplas biedt u de volgende faciliteiten:  

  • Een Jachthaven met een open vaarverbinding naar de Maas. Bij Sloepverhuur Boschmolenplas huurt u een dag(deel) een sloep en verkent u de Maasplassen;
  • Een Restaurant & Brasserie . Hier geniet u binnen of buiten van een uniek uitzicht over de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere zijde;
  • (Elektrische) fietsen huurt u bij de receptie;
  • Wilt u lekker buiten actief of sportief bezig zijn, dan kunt u gratis gebruik maken van onze 2 tennisbanen, een Jeu de boules baan, een tafeltennistafel en een fitness parcours;
  • Aan de rand van Maaspark Boschmolenplas ligt een duikschool, waar u onder professionele begeleiding duiklessen kunt nemen voor het duiken in de Boschmolenplas;
  • Vanuit uw woning aan het water kunt u vissen aan de Boschmolenplas of in het open vaarwater naar de Maasplassen;
  • Komen de kleinkinderen mee of op bezoek, dan kunnen die hun energie kwijt in de diverse speeltuintjes verspreid over het park.


Vakantiehuis
Op Maaspark Boschmolenplas heeft u de keuze uit 6 type vakantiewoningen en villa’s. Onze vakantiewoningen en villa’s zijn voorzien van een sfeervolle inrichting; Een compleet ingerichte keuken met inventaris, tuinmeubilair en eigen parkeergelegenheid bij de woning. Alle woningen hebben WiFi Internet. Ze liggen aan een bosrand, de haven, het water of aan een ruime tuin. Enkele types hebben de slaap- en badkamer gelijkvloers en onze meest luxe villa’s beschikken over wellness faciliteiten.

BoschmolenplaszwanenbootjeOmgeving
Midden in Limburg ligt ‘het buitenland’ België en Duitsland écht naast de deur. Deze internationale positie en invloed zorgen ervoor, dat Midden-Limburgers gewend zijn aan het verlenen van gastvrijheid en maken onze regio als gebied verfrissend anders ten opzichte van de rest van Nederland.

Midden Limburg staat bekend om zijn veelzijdigheid van schitterende natuurgebieden, overvloed aan cultuur, de prachtige Maasplassen, uitgebreide recreatiemogelijkheden en uitstekende winkel en flaneer mogelijkheden.

Dit maakt Midden-Limburg tot een compacte en complete regio voor zowel een weekendje weg of een langer verblijf.

Meer informatie over Maaspark Boschmolenplas 

No Comments

    Leave a Reply