Menu
Gezondheid

Dress Red Day

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Dit is een belangrijk feit waar veel mensen niet van op de hoogte zijn. De Hartstichting wil dit bij vrouwen onder de aandacht brengen. Daarom kleurt Nederland op 29 september rood. Ook Manfield zet zich in voor de Hartstichting en helpt mee om hier aandacht voor te vragen. Doe mee met Dress Red Day en draag rood!

Belang van onderzoeken door de Hartstichting

Het is belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar hart- en vaatziekten . Ondanks de grote stappen vooruit, overlijdt nog altijd 1 op de 3 personen in ons land aan een hart- of vaatziekte. Om die reden verricht de Hartstichting regelmatig onderzoeken naar bijvoorbeeld het voorkomen van de ziekten en het behandelen van de ziekten. Om deze onderzoeken van de Hartstichting te financieren, doneert Manfield per artikel tien euro bij de verkoop van rode schoenen en tassen.

Aandacht voor hart- en vaatziekten

Naast de donatie doet Manfield tevens mee aan Dress Red Day op 29 september. Dit is een dag waarop de Hartstichting iedereen oproept om iets roods aan te trekken om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Wil je meedoen aan Dress Red Day? Dat is helemaal niet ingewikkeld! Het enige wat je moet doen is iets roods dragen.

Geen rode items in je kledingkast? Manfield biedt een ruim assortiment aan rode producten: enkellaarsjes, pumps, hoge laarzen of een goede tas om je outfit mee af te stylen; genoeg keuze! De modellen variëren tussen chique, elegant, trendy en casual. Hiermee kom je op Dress Red Day goed voor de dag en steun je de Hartstichting op twee manieren. Daarnaast voert rood de boventoon als één van de belangrijkste kleuren deze winter. De rode items komen nog de hele winter goed van pas!

Zet  29 september 2012 alvast in je agenda

De Hartstichting wil samen met de hulp van alle Nederlandse vrouwen en Manfield Dress Red Day tot een succes maken en heel Nederland rood kleuren. Zet  29 september 2012 alvast in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van alles wat er rond Dress Red Day gebeurt? Ga dan naar www.manfield.com  of http://www.dressredday.nl en/of http://www.facebook.com/dressredday.