Menu
Kleding en accessoires

De mooiste Gijs herenschoenen

Gijs herenschoenen

Herenschoenen moeten comfortabel zitten en er mooi uitzien. Belangrijk is dat ze vooral lekker lopen en goed aansluiten aan je pasvorm. In breedte en lengte maat. Het merk Gijs herenschoenen is ideaal hiervoor en heeft vele mogelijkheden. Wil jij Gijs herenschoenen kopen? In deze blog vertellen we je graag meer over de Gijs herenschoenen en waarom jij ze moet kopen.

Waar voldoen goede herenschoenen aan

Dagelijks moeten lopen op schoenen of het dragen van schoenen. Je wilt graag dat je dan herenschoenen hebt die comfortabel zitten, maar ook tegelijkertijd er mooi uitzien. Het is belangrijk om goede herenschoenen te kopen zodat je geen belastingen krijgt. Een verkeerde maat herenschoenen kopen gebeurt dagelijks nog vaak. De verkeerde lengte maat of dat er niet wordt gekeken naar de breedte maat wanneer mensen afwijken van de normale breedte maten. Vele heren weten niet dat je naast je lengte maat ook een breedte maat hebt en kijken hier niet naar bij het kopen van nieuwe herenschoenen.
Het nadeel van verkeerde maat herenschoenen kopen kan gevolg hebben op je voeten, lichaam en uiteindelijk ook je geld. Wanneer je de verkeerde maat herenschoenen koopt kunnen de volgende problemen opkomen:

 • Blaren ontstaan
 • Pijn in je voeten
 • Minder goede bloedsomloop door te krappe schoenen
 • Verkeerd gaan lopen door te grote schoenen

Zodra je niet meer met plezier en comfort op je herenschoenen gaat lopen ga je je schoenen uiteindelijk ook niet meer je schoenen dragen. Het is zonde als je nieuwe schoenen na korte periode weer in de kast belanden. Zonde van het geld. Om dit te voorkomen kan je Gijs herenschoenen kopen. We introduceren je graag meer over Gijs herenschoenen.

Het merk Gijs herenschoenen kopen

Een van de merken dat een groot aanbod heeft in verschillende maten schoenen is Gijs herenschoenen. Het merk Gijs herenschoenen is de specialist is schoenen op maat. Dit biedt vele mogelijkheden voor heren die speciale maten hebben in de lengte en breedte. Daarnaast heb je de Gijs herenschoenen in vele verschillende soorten.

Het merk Gijs is altijd bezig met verbeteringen en vernieuwingen. Zo komen er steeds meer verschillende soorten Gijs herenschoenen en kleuren bij.

Verschillende soorten Gijs herenschoenen

De Gijs herenschoenen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Of je nu dagelijks leuke sneakers wilt in jouw pasvorm. Of voor je werk nette herenschoenen die lekker lopen en er netjes uitzien. Uit het assortiment Gijs herenschoenen kan je kiezen uit de volgende soorten schoenen:

 • Sneakers
 • Hoge schoenen
 • Veterschoenen
 • Nette schoenen
 • Smalle herenschoenen
 • Breedte herenschoenen

Door de vele verschillende soorten Gijs herenschoenen zijn er herenschoenen in vele soorten maten voor iedereen.

Welke wijdte Gijs herenschoenen moet je kopen

Het voordeel van de Gijs herenschoenen is dat er vele verschillende soorten maten zijn. Zo heb je verschillende lengte en breedte maten. Maar als er zoveel verschillende maten zijn hoe weet je dan welke Gijs herenschoenen je moet kopen? We leggen je graag uit welke maat Gijs herenschoenen je moet kopen.
Je hebt lengte en breedte maten. Je kan gemakkelijk zelf deze maten opmeten of ze in de winkel laten opmeten. Als je thuis je lengte en breedte maten wilt opmeten heb je een meetlint nodig. Het eerste wat je moet doen is je lengte maat opmeten. Dit doe je door het meetlint op je hak te plaatsen tot je grote teen. Daarna plaats je het meetlint om je balomvang en samen in combinatie van je lengte en breedte maat weet je in welke categorie je valt.
Er zijn verschillende categorieën Gijs herenschoenen. Deze zijn verdeeld in verschillende wijdtes. Je hebt de volgende wijdtes:

 • Wijdte E (smalle voeten)
 • Wijdte G (gemiddelde voet)
 • Wijdte H (brede voet)
 • Wijdte K en M (extra brede voeten)

Wanneer je nieuwe Gijs herenschoenen gaat kopen is het handig als je weet welke wijdte maat je hebt. Vooral als je online Gijs herenschoenen koopt. Zo kan je online gelijk de juiste Gijs herenschoenen kopen. Of in de winkel toch nog eerst even passen of je de juiste maten hebt en het lekker loopt.

Waarom Gijs herenschoenen kopen

De Gijs herenschoenen hebben ontzettend veel voordelen. Zoals eerder benoemd te hebben kopen heren vaak nog schoenen waarbij een breedte maat niet optioneel is. Met de Gijs herenschoenen is dit een specialiteit. Wanneer je smallere of juist bredere voeten hebt is dit een mooie kans om nieuwe herenschoenen te kopen die ideaal aansluiten aan je voeten.
Daarnaast is het aanbod in Gijs herenschoenen niet alleen in de maat maar ook in soort type schoen en verschillende kleuren. Zo heb je voor iedere evenement en gelegenheid een soort schoen en kleur. Maar wel allemaal precies passend aan jouw voeten. Ongeacht of je lange of korte voeten hebt of smalle of brede voeten.
De Gijs herenschoenen zijn er in vele verschillende maten, soorten en kleuren. Zo heb je Gijs herenschoenen voor smalle en brede voeten. Maar ook voor elk soort gelegenheid. Voor het dagelijks leven, een werk dag of om lekker mee te wandelen. Ideale schoenen dus!