Menu
Vrije Tijd

Winterse TOP uitjes voor groepen

De winter komt er aan en in Sauerland en Oostenrijk zijn de eerste sneeuwvlokken alweer gevallen en kunt u er al weer volop skiën, langlaufen en heerlijk genieten in de sneeuw. In Nederland is het altijd maar weer de vraag of en wanneer we sneeuw krijgen.

Kunt u niet zolang wachten en wilt u graag uitkijken naar een heerlijk uitje in de sneeuw?
Boek dan één van onze Winterspecials in Sauerland of Oostenrijk en neem familie, vrienden of collega’s mee!

In Sauerland hebben we volop mogelijkheden om te genieten in de sneeuw. Wat dacht u van een 3-daags compleet verzorgd Weekendje Winterberg? Bij deze aanbieding zit naast skiën, langlaufen en apres-skiën ook groepsleeën, een fakkelwandeling en een apres-ski party in het programma. Wij bevelen deze absoluut aan!

Heeft u niet zoveel tijd maar wilt u wel graag 2 dagen met familie en vrienden doorbrengen in de sneeuw, dan hebben we ook een mooie 2-daagse aanbieding in Sauerland met een dag skiën, ‘s avonds een apres-ski party en een overnachting met ontbijt.

Voor een Wintersport arrangement in Oostenrijk met uw groep hebben we een compleet arrangement met 3 overnachtingen op basis van half pension, skipas en materiaal inbegrepen al vanaf € 299 p.p.

Bij het programma Skireis Zell am See haalt u het maximale skiplezier uit het aantal reisdagen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast gaat er reisbegeleiding mee, zodat u ook tijdens de reis geen omkijken heeft naar de organisatie. Uiteraard is het programma volledig aan te passen aan uw wensen.

Voor nog meer programma’s in Oostenrijk of Sauerland kunt u via de linkjes doorklikken.

Heeft u goede ideeën op gedaan maar wilt u het programma toch iets aanpassen? Geen enkel probleem! Vul online uw aanvraag in of bel gratis 0800 – 5405 405 dan maken wij een passend voorstel voor u!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.