Menu
Vrije Tijd

Senioren Expo 2014

De 12de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 14 t/m zondag 19 januari in het NH Koningshof te Veldhoven.

De 50-plussers van nu, een goede doelgroep
De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ‘achter de geraniums’ maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50-plussers zo’n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers.De conclusie is duidelijk: relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

De SENIOREN EXPO is echt een dagje uit!
De SENIOREN EXPO is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en creativiteit. De SENIOREN EXPO is alles onder één dak voor de 50-plussers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van senioren orkesten/-koren en artiesten.

Wilt u meer weten over de Senioren Expo 2014 die plaats zal vinden in het NH Koningshof te Veldhoven?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.