Menu
Curaçao

Wateractiviteiten op Curaçao

Curaçao is natuurlijk een eiland dat beken staat om de relaxte sfeer, het heerlijke strand, de zee en natuurlijk de leuke restaurants en barretjes. Maar buiten dat, zijn er nog meer leuke activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie Curaçao. Met name in het water, want dat is natuurlijk wel lekker verfrissend.

Flyboarden

Flyboarden op curaçao is helemaal hot. En wij begrijpen wel waarom! Bind de plank onder uw voeten en vlieg over de helderblauwe zee. Met een flyboard kunt u de meest stoere stunts doen, denk aan salto’s . Duik als een dolfijn door het water! Uiteraard krijgt u eerst een korte cursus voor de basis-kennis en veiligheidsinstructies.

Kiteboarden

Curaçao is een perfect eiland voor kiteboarden: er is namelijk altijd wind en het water is heerlijk warm. Met een kite kunt hard over het water en flinke sprongen maken. Kiteboard-lessen worden gegeven op Spaanse Water. De eerste les is nog op het droge om goed de kite onder controle te krijgen voor u het water op gaat!

Duiken

Curaçao staat bekend als één van de mooiste duiklocaties ter wereld. Mooi koraal, helder water en de duikspots liggen dichtbij. Er zijn maar liefst 17 duikscholen en 50 duiklocaties op het eiland om uw PADI-duikbrevet te halen. Of – als u die al heeft – spullen te huren. De mooiste duik op Curaçao: duiken met (wilde) dolfijnen!

Aquafari

Een originele manier om de onderwaterwereld van Curaçao te leren kennen is een Aquafari. Met een onderwaterscooter en een glazen bol met zuurstof, kunt u genieten van alle mooie tropische vissen. U gaat tot ongeveer 7 meter diep. Onder begeleiding van ervaren duikers hebt u een schitterende en unieke ervaring.

Sportvissen

Houdt u van vissen? Dan is er één ding dat u écht moet doen op Curaçao: zeevissen! Ga voor een halve of een hele dag op open zee vissen. Zo kunt u vissen op Barracuda, Zwaardvis of Tonijn. Uiteraard is voor alles gezorgd door begeleiding, zowel de hengels en het aas als eten en drinken.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.