Menu
Vakantie

Vakantie – Gran Canaria

We hebben het natuurlijk over een vakantie op gran canaria, een van de Canarische eilanden. Een archipel in de Atlantische oceaan, en 210 kilometer verwijdert van de noordwestkust van Afrika. Het spaanse eiland uit vulkanische oorsprong is letterlijk een paradijs.

Beleef
Beleef het allemaal op beleef gran canaria, Een website met algemene informatie omtrent het eiland en om je vakantie in gran canaria tot een succes te maken.
Natuur, Steden, Hotels en volop Uitgaansgelegenheden op gran canaria vind je het allemaal. Wil je liever wat weten over de stad playa del ingles? Kijk dan eens op Beleef playa del ingles.

Overnachten
Overnachten is op uw vakantie in gran canaria ook geen probleem met name in het toeristische gebied van playa del ingles zijn tal van prachtige hotels gebouwd. Drie hotels die er met name boven uitsteken voor uw vakantie in Playa del Ingles zijn:
hotel Eleugenia-Victoria, hotel Ifa-Buenaventura en hotel Sol Barbacan. Met recht zijn dit de mooiste hotels,appartementen en bungalow-complexen.

Twijfel?
Twijfelt u nog om uw vakantie in gran canaria te houden? Kijk dan naar de reviews en beoordelingen van vakantie gran canaria een website met ervaringen van andere vakantiegangers en toeristieke feiten.

Elke dag zon,zee en zalige tapas, klinkt dat niet heerlijk?