Menu
Vrije Tijd

Tuin en Sfeerbeurs in Groningen

Van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2014 vindt de 22e editie van de Tuin & Sfeer beurs in MartiniPlaza plaats. Met veel opvallende stands op het gebied van tuinen en tuinaccessoires. Prachtige tuinen die de nieuwste trends en ontwikkelingen weergeven voor het komende seizoen. Ook is er weer een gezellige tuinbraderie waar men terecht kan voor alles op het gebied van tuin en tuinaccessoires.

Ontdek de nieuwste tuintrends op de 22e editie van Tuin & Sfeer. De beurs, waar uw droomtuin werkelijkheid wordt! Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante lezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken. Het zijn allemaal ingrediënten, die de beurs voor tuinliefhebbers zo aantrekkelijk maken. De basis van de beurs zijn de prachtige modeltuinen, die zelfs voor mensen zonder tuin, de beurs al de moeite van een bezoek waard maken.

Naast de vele modeltuinen is er natuurlijk nog veel meer te zien op Tuin & Sfeer, zoals: beplanting, bestrating, tuinmeubilair, tuingereedschap, sierhekwerk, terrasoverkappingen, (led)verlichting, serres, zwembaden, hottubs, tuinkachels en veel woon- en tuindecoratie.

Nieuw dit jaar zijn de ecologische straat en de duurzaamheid straat. Waar deelnemende bedrijven laten zien hoe u milieubewust kunt tuinieren en duurzaam met energie om kunt gaan. Ook nieuw is het Culinaire plein met een heerlijke proeverij.

Tuin & Sfeer is de ideale start van het nieuwe tuinseizoen!

Wilt u meer weten over de Tuin & Sfeerbeurs in Groningen?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.