Rubriek

Tips

Rubriek

We mogen nog wel naar de bioscoop uiteraard met minder personen maar u kunt nog steeds genieten van een goede film.

Na het onverwachte overlijden van haar zus neemt de succesvolle zangeres Sonne haar nichtje in huis. Er zijn echter geheimen die lange bewaard zijn gebleven dit keer naar buiten komen. De biologische vader van haar nichtje eist de voogdij op en ze moeten er alles aan doen om dit te voorkomen.

De meeste vinden water überhaupt niet lekker laat staan lauw water. Toch is lauw water veel beter voor de gezondheid dan koud water. Wat zijn nou de voordelen hiervan en is dit echt de moeite waard? Lees waarom het toch beter is om de dag te starten met een glas lauw of warm water.

Betere spijsvertering

Als u de dag begint met een glas warm of lauw water kunt u het lichaam reinigen. Water zal dan ook het spijsverteringstelsel op gang helpen hierdoor zal het dan ook beter verwerkt worden.

Waar mensen soms een glas koud water na de maaltijd nemen eigenlijk helemaal niet goed. De Vetten en oliën die in het eten zitten kunnen dan gaan stollen waardoor het verwerken alleen maar lastiger gaat. Dit glas water is dan ook beter te vervangen voor iets warms.

Helpen afvallen

Door een glas warm water te drinken op een lege maag zult u sneller af vallen. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar het helpt echt. Door warm water te drinken stijgt de lichaamstemperatuur en versnelt het metabolisme. Wanneer dit allemaal gebeurt word ook de vet verbranding gestimuleerd. Het helpt dus ook de spijsvertering op gang en het is erg goed voor maag en darmen. Wellicht heeft u niet zo snel het gewenste effect na een keer een glas warm water drinken dus neem dit mee in uw dagelijks ritueel.

Behoud een jonge huid

Als schadelijke stoffen zicht ophopen in het lichaam zal het vatbaar worden voor ziektes en veroudering. Door warm water te drinken zal het lichaam ook wat meer kunnen ontgiften waardoor ophopingen verminderd worden. Het zal dan ook de huidelasticiteit verbeteren waardoor uw huid egaal en jong blijft.

pH-waarde in balans

Een goed begin van de dag zorgt er voor dat u de rest van de dag goed kunt functioneren. Begin je de dag gelijk met een boterham met vette worst of een grote bak koffie? De pH-waarde zal dan uit balans raken waardoor er meer ophopingen van gifstoffen in het lichaam komt. Dit is natuurlijk niet de juiste manier om de dag te beginnen. Als u de dag begint met warm water zal dit de pH-waarde weer in balans brengen. Het is altijd wel goed om even te wachten tussen het water drinken en uw ontbijt. Zo kan uw maag even opstarten voordat u uw ontbijtje naar binnen werkt.

Het beste krijgt u wanneer u citroen of citroensap toevoegt aan het warme water.

Vroeg op staan is niet voor iedereen weg gelegd. Heeft u er zelf ook altijd zo veel moeite mee of gaat dit in de winter een stuk lastiger omdat het dan nog donker is? Deze tips zullen u helpen bij het vroeg op staan en zorgt er voor dat u fris en fruitig wakker wordt.

Sta op altijd om de zelfde tijd op

Heeft u onregelmatig werk dan zal het wat lastig worden om elke dag op de zelfde tijd uit bed te komen. Echter zal het een stuk beter werken en merkt u dat het een stuk makkelijker wordt om het bed uit te komen. Slaapt u normaal lang uit in het weekend zult u merken dat u vaak al wel eerder wakker bent maar dan gewoon in bed blijft liggen. Uw lichaamsklok is namelijk gewend om elke dag op het zelfde tijdstip op te staan. Als u dit wel doet zult u merken dat het andere dagen makkelijker gaat als u dit ritme niet verstoord.

Ga gelijk uit bed als de wekker af gaat

Iedereen weet de snooze knop op de wekker wel te vinden. De meeste blijven deze zo lang mogelijk indrukken totdat ze echt uit bed moeten. In de tijd dat de wekker af gegaan is en u nog in bed blijft liggen zult u niet meer goed slapen en verminderd dit de kwaliteit van uw dag. Het beste is om bij de eerst keer gelijk uit bed te gaan. U heeft dan meer tijd voor uw ochtend ritueel en kunt alles op een rustiger tempo doen waardoor u relaxter wakker kunt worden.

Waar staat uw wekker?

Heeft u een wekker op uw nachtkastje staan? Deze kunt u zo vanuit uw bed uit drukken om vervolgens om te draaien en weer verder te slapen. Het is beter om uw wekker verder weg te zetten waardoor u uw bed uit moet komen om deze uit te drukken. In het begin zult u graag weer terug in bed springen maar dit zal langzaam makkelijker zijn om direct aan uw ochtend ritueel te beginnen.

Hou dit 1 maand vol

Het klinkt heel lang maar het duurt ongeveer 30 dagen voordat u nieuwe gewoontes aan kunt leren. Als u een maand lang uw best doet om vroeg uit uw bed te gaan zult u dit als een gewoonte gaan zien en heeft uw lichaam er minder moeite mee om er vroeg uit te gaan. Hoe makkelijker het opstaan wordt hoe frisser u zicht voelt in de ochtend.

Begin de dag fris en fruitig door juist vroeg op te staan.

Bent u dit jaar nog op vakantie geweest, dan heeft u nog gelukt gehad. Velen hebben dit jaar geen vakantie kunnen vieren maar met deze film waant u zicht toch een beetje op vakantie.

Het gaat over vader en zoon, Jack en Robert die samen afreizen naar Toscane. Toen hun moeder/echtgenote kwam te overlijden hebben ze een villa geërfd. Ze besluiten om de verwaarloosde villa op te knappen om dit te kunnen verkopen. Ze proberen herinneringen van vroeger terug te halen en zoon Robert ontmoet de Italiaanse kokkin Nathalie die hem hiermee helpt.

Deze film kunt u nu in de bioscoop komen zien.

Een echte casanova heeft een bestseller geschreven en komt dit keer ook met een workshop. Een journalisten bureau wilt deze casanova wel ontmaskeren en stuurt de verlegen journalist Bas. Ze geven hem de ware transformatie waarbij hij ook nog eens verliefd wordt. Kan hij de casanova ontmaskeren of wordt hij er dit keer ook een casanova?

Deze film is vanaf 8 oktober te zien in de bioscoop.

Heeft u ook zin in een nieuw boek waar u even mee kunt ontspannen. Er komen binnenkort een aantal nieuw boeken bij die u waarschijnlijk snel uit heeft. Kies voor een spannende boek of ga voor pure ontspannen tijden een romantisch verhaal, de keuze is aan u.

Bevroren goud

Wanneer de warme zomer dagen het sneeuw doen weg smelten in Zweden wordt er een lichaam gevonden. Het is een man die ongeveer 20 jaar geleden neergeschoten zou zijn. Ze gaan op onder zoek uit in de bergen maar wanneer hun helikopter neerstort wordt het alleen maar erger. De piloot is omgekomen en de radio werkt niet meer waardoor er geen contact is met de buitenwereld. In een nabij gelegen huisje weet ze een schuilplek te vinden maar ze is niet de enige de waarheid probeert te achterhalen van de overleden man.

De weg naar Cliffrock castle

Wanneer Josephine merkt dat haar zoons niet op hun plek zitten in het Nederlandse onderwijs besluiten ze om een drastische verandering te maken. Ze besluiten om op een advertentie te reageren in de krant waarbij ze een nieuw bestaan op kunnen bouwen bij een ecogemeenschap in Schotland. De advertentie leek echter mooier dan de werkelijkheid. Ze moeten zich op een nieuw plek settelen met stugge bewoners, veel sneeuw een een spookdorp. U volgt haar weg met alle tegenslagen en ze krijgt te maken met leerplichtambtenaren en strafzaken.

Het leugenachtige leven van volwassenen

Giovanna is opgegroeid in een van de beste wijken van Napels. Haar ouders hebben hun best gedaan om haar netjes op te voeden zodat ze goed Italiaans spreekt en goede cijfers haalt. Ze hoort haar vader op een dag zeggen dat ze steeds meer begint te lijken op zijn zus, tante Vittoria. Ze komen nooit bij haar tante en voor hun is er geen groter kwaad denkbaar dan haar Tante. Giovanna besluit bij haar tante op bezoek te gaan om hier meer over te weten te komen en om zichzelf te ontdekken. Ze komt haar achter dat hun perfecte familie toch niet zo perfect is als dat het lijkt. Ze bouwt een vriendschap op met haar tante maar kan ze daardoor nog wel trouw blijven aan haar ouders?

Tijd voor een nieuw goed boek om heerlijk in de tuin uit te lezen.

Het is weer tijd voor een nieuwe film!

Sarah staat op het punt om haar droom uit te laten komen en een bakkerij te openen. Wanneer ze verongelukt wilt haar dochter, moeder en beste vriendin de bakkerij overnemen om zo alsnog haar droom uit te laten komen. Zoals bij de meeste films is dit niet zonder slag of stoot maar zie hoe ze er door heen komen. De zoektocht naar een bakker die ze uit de brandt wilt helpen is ook niet even makkelijk.

Ga wel op volle maag naar de film want hierna zult u waarschijnlijk zin hebben in zoete dingen.

Bent u weer uit gekeken op de serie of heeft u alles al gezien? Het is tijd om weer aan een nieuwe serie te beginnen en ik heb een aantal tips voor u. Er zijn weer wat nieuwe series die u misschien nog niet voorbij heeft zien komen dus begin eens met iets nieuws.

When they see us

Dit is een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De meeste hebben er wel iets van gehoor maar nu kunt u het hele verhaal volgen en het heeft maar liefst 4 seizoenen dus u heeft extra kijk plezier. Het gaat om 5 tieners die veroordeeld zijn voor een verkrachting die ze niet gepleegd hebben. Het wordt vaak ook de Central Park Five genoemd. Ze hebben 25 jaar gezeten en zijn in 2002 eindelijk vrij gelaten. De 5 mannen starten een rechtszaak tegen de stad New York dus zie met eigen ogen hoe dit afloopt.

The last Dance

Wanneer u van basketbal houdt is dit de beste keuze. Een serie die gaat over basketballegende Michael Jordan. Je ziet hoe hij de eerst kampioenschap bereikt en beleeft en hoe hij daarna elke keer opnieuw wilt winnen. Er worden niet eerder vertooende beelden gebruikt en je krijgt een kijkje in zijn leven. Zijn leven is niet in een film te vangen daarom een speciale serie voor de basketbal icoon.

The Missing

Wanneer u vaak kijkt naar NCIS of CSI is dit de perfecte serie. Elk seizoen hebben ze een andere vermissingszaak waar ze mee bezig zijn. Het eerst seizoen draait om de vermissing va neen vierjarige jongen in Frankrijk. Na 8 jaar is het kindje nog niet terug gevonden maar ze proberen jaren later deze cold case nog op te lossen. Volg deze zoektocht maar ook de andere vermissingszaken in de verschillende seizoenen.

Het is dus tijd voor een nieuwe favoriete serie om te bingwatchen.

Gaat u ergens op een bankje zitten waar net verse kauwgom op ligt of valt uw jasje op de grond en krijgt u de kauwgom er niet meer uit. Voor kauwgom zijn er veel verschillende trucjes niet alleen als het in het haar zit maar ook als het in kleding zit.

Wel bekende pindakaas

Dit is bij de meeste wel bekend. Smeer een dikke klodder pindakaas op de kauwgom en laat dit een tijdje intrekken. De kauwgom veranderd van tekstuur en wordt wat korrelig. Daardoor is het makkelijker te verwijderen en zal ook de kleding nog mooi blijven.

Kleren in de diepvries

Het is natuurlijk een raar idee om een broek of shirt in de diepvries te leggen om de kauwgom er uit te krijgen. De kauwgom wordt zo hard in de diepvries dat u deze vaak in een keer kunt verwijderen. De kauwgom blijft niet meer plakken en in een soepele beweging is het er weer af.

Weg met azijn

Deze methode wordt vaak iets minder gebruikt maar werkt net zo goed. Doe wat azijn in een bakje en warm dit op in de magnetron. Smeer de warme azijn vervolgens over de kauwgom u kunt het met een borsteltje er makkelijk afkrabben. De kauwgom is dus zo weer uit uw kleren.

Stickerverwijderaar

Niet alleen voor sticker is het handig maar ook kauwgom is er mee te verwijderen. Er zit namelijk een stofje in dat alles wat minder plakkerig maakt. Die plakkerige kauwgom kunt u na een paar keer sprayen toch wat makkelijker verwijderen. Wanneer u de stickerverwijderaard niet meer denkt te gebruiken is het dus toch handig om deze in de kast te laten staan.

Het is weer tijd voor een nieuwe film!

In deze film krijgt u het waargebeurde verhaal van Koning George VI te zijn. Hij kon niet spreken zonder te stotteren en wanneer het tijd is voor hem om gekroond te worden als koning hoort daar ook een speech bij. Zijn vrouwe neemt contact op met Gearge die hem van zijn stotter probleem af probeert te helpen op een wel heel bijzondere manier. Durft hij het aan om na al die tijd stotteren voor het publiek zijn speech te houden?