Menu
Hobby

Tips voor het opfleuren van uw huis

Wilt u uw woonkamer wat gezelliger maken en een beetje opfleuren? Dan zijn er talloze mogelijkheden om een hele andere sfeer te creëren. Zo bereikt u met woonaccessoires zoals een nieuw vloerkleed of nieuwe gordijnen al een hele andere uitstraling. Ook met een likje verf of een ander behang tovert u uw kamer weer om tot een sfeervolle ruimte.

Hang eens iets aan de muur
Fleur de kale muren op met een paar mooie foto’s op canvasdoek. Zo geniet u elke dag opnieuw van uw dierbare herinneringen. Hetzelfde effect bereikt u met een paar mooie schilderijen. Dat hoeven heus geen doeken van duizenden euro’s te zijn. Speur op een rommelmarkt eens naar leuke kunstwerkjes die u aanspreken en die goed bij uw interieur passen.

Haal de natuur in huis
Planten geven veel gezelligheid aan een kamer. U kunt ze vertroetelen, stekken en in allerlei leuke potten zetten. Houdt u er niet van om overal potjes met planten neer te zetten, kies dan voor een plantenwand. Plaats alle planten bij elkaar op planken aan de muur, of gebruik leuke hangplanten. Bepaalde planten zuiveren zelfs de lucht in uw kamer. Op deze manier maakt u het niet alleen gezelliger, maar ook nog eens gezonder in huis.