Menu
Zorg & Hulp

Tillift voor rolstoelers om in een normale auto te komen

EC Lift’ de mobiele tillift voor rolstoelers om in een normale auto te komen

Sinds eind september 2012 is de ‘EC Lift’ door de firma Evrew Ednav ontwikkelde mobiele tillift, beschikbaar.
De EC Lift maakt de transfer vanuit een rolstoel naar de passagiersstoel van een auto mogelijk zonder aanpassing aan de auto.

Hulpafhankelijke rolstoelgebruikers die door een dwarslaesie, een spierziekte als MS en ALS, een handicap of een andere beperking, zelf niet meer de kracht of de mogelijkheid hebben om te rijden maar wel graag mobiel willen blijven, hoeven niet langer afhankelijk te zijn van een rolstoelbus, rolstoeltaxi of speciale autoaanpassing(en).

De ‘EC Lift’ is ingeklapt een compact geheel wat makkelijk in iedere kofferbak mee te nemen is.Uitgeklapt vormt het een stabiele tillift om de rolstoelgebruiker op een veilige en comfortabele manier,de transfer vanuit zijn of haar rolstoel naar de passagiersstoel van de auto te laten maken,zonder dat een hulpverlener hier veel kracht voor nodig heeft.

Het ontwerp van de EC Lift maakt dat hij voor op iedere ondergrond geschikt is,
wat hem naast de verharde wegen ook bruikbaar maakt op zand, grind, modder en sneeuw.
Door het lage totaalgewicht van de lift, slecht 11.8 kilo, en het gebruikersgemak, is de EC Lift door jong en oud te bedienen.De twee meegeleverde draagtassen zorgen ervoor dat de EC lift buiten gebruik makkelijk te vervoeren is, en bieden bescherming tegen beschadiging.

Daar waar de aanschaf en het rijden van een rolstoelbus, de kosten van een rolstoeltaxi of het laten aanpassen van een auto erg duur blijken te zijn,
richt Evrew-Ednav zich op het reduceren van de kosten van de zorg.
Voor meer informatie over de EC Lift kunt u kijken op www.evrew-ednav.nl

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.