Menu
Veiligheid in huis

Rookmelders – Vanaf 1 juli 2022 verplicht op elke etage

Rookmelders

Voor de meeste mensen is het bijna niet meer voor te stellen: een huis zonder rookmelders. Toch ontbreken ze nog altijd in maar liefst één op de vier huizen. Daar komt dit jaar gelukkig verandering in, want vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om álle woningen (zowel nieuwbouw als bestaand en huur) uit te rusten met een rookmelder op iedere verdieping. Is uw huis al goed voorbereid of moet u op de valreep nog een rookmelder kopen? En gaat u voor de klassieke rookmelder of woont u binnenkort in een Smart Home met een slimme rookmelder.

Controle of uw huis uitgerust is met rookmelders zal niet worden gedaan maar het kan wel worden opgenomen in de verschillende verzekeringspolissen. Dus let op hoe uw verzekeraar ermee om gaat.

De rookmelder waarschuwt u direct wanneer er rook ontstaat, waar u ook bent.

De nieuwste Gigaset slimme rookmelder is vanaf nu beschikbaar. Deze waarschuwt u wanneer er rook in uw huis ontstaat – zowel met een luid (85 decibel) alarm ter plaatse als via de elements app op uw smartphone. De Gigaset Smoke Sensor 2.0 is ook te koppelen met bestaande Gigaset Plugs, Sirenes en Philips Hue. Stel een scenario in dat extra sirenes afgaan of alle lichten automatische aanspringen bij een rookalarm.

Koop de Gigaset Rookmelder 2.0 bij één van verkooppunten of via gigaset.com. Dit kan als uitbreiding op uw Gigaset Smart Home systeem thuis of stap in de Gigaset Smart Home wereld met de Gigaset Smoke Pack (2 rookmelders en basisstation).

Bol.comCoolblueExpertGigaset

Nu de derde rookmelder gratis bij aankoop van twee rookmelders of een Smoke pack met de kortingscode “Rookmelder-promo”.

Zo werkt het:

  1. Shop op gigaset.com en Smoke Pack en voeg hem toe in uw winkelwagentje
  2. Voer bij couponcode “Rookmelder-promo” in druk op inwisselen voucher
  3. Een gratis rookmelder wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd
  4. Rond het bestelproces af.

Kijk hier voor meer informatie