Menu
Actieve Vakanties / Portugal

Redactie TIP: Complete Fly Drive Portugal in Vogelvlucht

Een complete fly-drive in slechts 11 dagen. U ziet vrijwel alle hoogtepunten van Portugal, inclusief Lissabon, Porto en de Algarve.

Fly Drive Portugal in Vogelvlucht – 11 dagen touren door Portugal

Het programma
U begint uw reis in de hoofdstad Lissabon, mooi gelegen aan de monding van de rivier de Taag. Ontdek de vele bezienswaardigheden die deze gezellige stad te bieden heeft, maak een ritje met een van de oude trams en bezoek ’s avonds een fado voorstelling. Na de eerste dagen in Lissabon reist u naar het sfeervolle en fotogenieke plaatsje Obidos. Obidos wordt omgeven door een stadsmuur en staat bekend om haar keienstraatjes en met bloemen begroeide witte huisjes. Op weg naar Aveiro mag u de schitterende kloosters van Batalha en Alcobaça niet missen. Hier werd Portugese geschiedenis geschreven. Uw eindbestemming deze dag is Aveiro, dat met haar bruggen en netwerk van kanalen ook wel het “Venetië van Portugal” wordt genoemd.

Op dag 5 en 6 kunt u op verkenning in de tweede stad van het land: Porto. Slenter door de smalle straatjes in de wijk Ribeira en geniet van een glaasje port bij een van de vele porthuizen aan de andere kant van de rivier in Vila Nova de Gaia. Na uw verblijf in het bruisende Porto reist u door naar een van de oudste universiteitssteden van Europa: Coimbra. U kunt kiezen of u via het gebergte Serra de Estrela doorreist of via de kust met haar mooie stranden. De keuze is aan u!

De volgende dag reist u naar Evora, de hoofdstad van de regio Alentejo en tevens een van de best bewaarde Middeleeuwse steden. Breng een bezoek aan de Romeinse Diana tempel, de kathedraal met het klooster of de Capela dos Osso. Na uw bezoek aan de Alentejo vervolgt u uw reis naar Faro in de Algarve. Met haar gezellige centrum en levendige vissershaven is Faro een prima afsluiter van uw reis.

Deze 11-daagse complete Fly Drive Portugal is al te boeken vanaf € 629 p.p.

Bekijk hier het programma en boek ook deze voordelige Fly Drive Portugal in Vogelvlucht!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.