Menu
Hobby

Manieren om een cadeau in te pakken!

Manieren om een cadeau in te pakken!

Je kent het wel. Je wil een cadeau geven maar je hebt geen idee hoe je het in moet pakken. Nou er zijn diverse manieren om dat goed aan te pakken. Wil je weten hoe je dat moet doen? Lees snel verder en kom erachter voor welk soort cadeau je het beste materiaal gebruikt.

De kleinere dingetjes

Je geeft iets kleins aan iemand. Daarvoor is het onhandig om een vel inpakpapier te gebruiken. Voor de kleinigheidjes kan je gondeldoosjes bedrukken zodat je een voorraadje in huis hebt. Het leuke van gondeldoosjes is dat je er een mooi lintje op kan plakken met een mooie sticker. Op deze manier maak je het cadeau op een leuke manier af en is uitpakken een groot feest.

Ga voor het grote werk

Bij een groter cadeau ga je natuurlijk voor inpakpapier. Je kan ook inpakpapier bedrukken en deze gebruiken in plaats van het standaard papier. Eigen ontworpen inpakpapier is veel leuker om te geven. Op deze manier is het een groot feest voor de ontvanger. Je kan bij iets breekbaars vloeipapier of zijdepapier gebruiken. Op deze manier wordt het cadeau net wat luxer.

Flesje wijn erbij?

Flesje wijn erbij

Ga je een flesje wijn geven kan je kiezen voor de standaard wijnverpakking. Je kan ook kiezen voor de wijnkist. Bij de wijnkist kan je kiezen uit een vak en twee vakken. Het voordeel hiervan is dat de fles(sen) wijn goed beschermt worden bij het versturen van. Plus je kan op de deksel een mooie boodschap achter laten. Een wijnkist maakt het geven toch een stuk chiquer.

Doe er een deksel op

Je kan ook een dekseldoosje gebruiken om iets te geven. Een dekseldoosje is de verpakking op zich zelf. Erg handig als je niet erg handig bent in het gebruik van inpakpapier. Dekseldoosjes kan je makkelijk afmaken met zijdepapier voor de binnenkant, maar ook cadeau labels voor de buitenkant. Op deze manier maak je toch nog iets leuks van het cadeau.

Stickermadness

Je kan ook zelf cadeaustickers laten drukken en deze gebruiken. Het voordeel van een eigen ontwerp is dat deze persoonlijk is. Persoonlijk is erg leuk voor de ontvanger waardoor het ontvangen van het cadeau veel leuker wordt dan het al is.

De grote truc is dat zelf ontwerpen veel persoonlijker en leuker is dan het standaard materiaal. Dus gaan met die banaan.