Menu
Telefonie en technologie / Veiligheid in huis

Koop nu een product van Gigaset en maak kans op mooie prijzen

Bij aankoop van een Gigaset product ontvangt u een code waarmee u een e-bike of het aankoopbedrag van het betreffende product kunt winnen! De actie loopt van 1 oktober 2020 tot en met zondag 31 januari 2021. Koop één van de Gigaset producten en meld u aan op www.gigasetpromo.com. U maakt dan dagelijks kans op 1 van deze prijzen.

Gigaset vaste telefoon – In verschillende ruimtes thuis goed bereikbaar zijn

Heeft u een verouderde huistelefoon die niet meer zo goed werkt, vervang dan nu deze telefoon met een Gigaset huistelefoon. Zo bent u thuis of op uw thuiskantoor weer helemaal goed en altijd bereikbaar. U heeft de keuze uit een huistelefoon met een analoge aansluiting of een losse handset die u aan kunt sluiten aan het huidige basisstation. U kunt kiezen uit single set, duo, trio of zelfs Quattro sets zodat u in elke ruimte een telefoon heeft. Een voorbeeld is de A4 Quattro set bij BCC.

Gigaset Smartphone – Helder beeldbellen met de kleinkinderen

Is uw huidige smartphone steeds trager geworden of is de batterij continu leeg? Vervang deze dan voor een kwalitatief en betaalbare smartphone van Gigaset. Juist in deze tijd is een goede smartphone van groot belang. U wilt natuurlijk met helder beeld kunnen bellen omdat fysiek bezoek nog steeds lastig is. Gigaset produceert zijn smartphones in Duitsland. Kies bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Gigaset GS290 smartphone.

Gigaset Smart Home – Voel je veilig thuis

Of het nu gaat om een groot huis of een klein stadsappartement. Elke woonsituatie heeft veiligheid op maat nodig. Daarvoor heeft Gigaset een aantal Smart Home sensoren en camera’s ontwikkeld. Met de Gigaset Smart Home sensoren zorgt u voor een veilig en slim huis. Meer informatie over Gigaset Smart Home kunt u vinden in het Tech magazine van Bol.com.