Menu
Vrije Tijd

Kerstsfeer door de ogen van een blinde

Zaterdag 21 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014
Hoe beleeft een blinde nou kerst, want al die lichtjes ziet zo’n persoon toch niet? Juist daarom heeft het muZIEum de donkerbeleving ondergedompeld in kerstsfeer. Denk aan de geur van dennennaalden en sinaasappels met kruidnagels en het geluid van christmas carols op de achtergrond. Vraag jij je af hoe warme chocolademelk in het donker smaakt of hoe blinden de ballen in de kerstboom heel houden? Bezoek dan het muZIEum in de kerstvakantie. Het muZIEum is ook 2e kerstdag geopend.

Niet alleen de donkerbeleving van het muZIEum is in kerstsfeer. Ook in het museum is van alles te doen. Zo is er de mogelijkheid om een kerst- of nieuwjaarsgroet in braille te maken.

In de week van de kerstvakantie is er ook uitverkoop in de donkerbeleving van het muZIEum. Net zoals bij de echte sale in de stad, kun je in de rekken graaien naar koopjes. Maar wat je gekocht hebt (voor een euro)… dat zie je pas buiten! In de donkerbeleving is de sfeer aangepast met speciale geluiden, smaken en geuren, passend bij deze feestelijke tijd van het jaar.

Activiteiten op een rij
– 21 t/m 5 januari: donkerbeleving in kerst en oud&nieuw sfeer met speciale geluiden, smaken en geuren
– 21 t/m 5 januari: maak je eigen kerst- of nieuwjaarsgroet in braille
– 21 t/m 5 januari: sale in de donkerbeleving

Klik ook eens hier, voor een unieke ervaring in het muZIEum.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.