Menu
Vakantie / Vrije Tijd / Weekendje weg

Heerlijk met pensioen! Maar wat nu?

Heel vaak kijken we er lang naar uit: het moment dat je met pensioen mag gaan. Tijd om het werk achter te laten en heerlijk te gaan genieten van het goede leven. De eerste paar weken voelt het heerlijk vrij, maar heel vaak komt daarna dan toch het bekende zwarte gat. Want wat moet je nu met je dagen doen? Wat dacht je er dan van om een chalet te kopen?

Extra vakanties
Als je het geld ervoor hebt, dan is de aanschaf van een chalet of vakantiehuisje in Nederland of het buitenland een goede investering. Bovendien heb je altijd een eigen plekje om op vakantie te gaan. Leuk voor een weekendje of schoolvakantie met de kleinkinderen. Of gewoon, omdat je even de boel ‘de boel’ wilt laten. En nu je met pensioen bent, heb je daar ook meer tijd voor.

Vrijwilligerswerk
Maar wil je tussen de vakanties door ook je tijd nuttig besteden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk op de kinderboerderij, als host in de dierentuin of op een seniorenclub. Zo kom je dagelijks lekker onder de mensen – iets wat veel mensen na hun pensioen missen – en heb je iedere dag iets nieuws te doen. Maar vergeet vooral niet om plezier te hebben van je verdiende vrije tijd!