Menu
Lezen

Boeken tip: De nobele valsspeler

De nobele valsspeler

De nieuwe lievelingsserie voor fans van Bridgerton

Het vierde en laatste deel in Evie Dunmore’s onweerstaanbare en succesvolle serie De vrouwen van Oxford, waarvan al meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht. Een heerlijk historisch verhaal met humor, vaart, veel plottwists en een sterke vrouwelijke hoofdpersoon.

Catriona Campbell heeft behoorlijk wat aan haar hoofd: een noodlijdend landgoed, een academisch writer’s block in haar werk op Oxford en een spannende tijd voor de Engelse vrouwenrechtencampagne. Natuurlijk droomt ze van romantiek, maar aangezien al haar eerdere pogingen in de liefde op niets zijn uitgelopen, houdt ze haar hart nu stevig in bedwang. Het laatste waar ze zin in heeft is gastvrouw spelen nu haar vaders (woest aantrekkelijke) collega Elias Khoury naar Oxford komt voor een uitwisseling.

Elias heeft op zijn beurt heel andere plannen op de universiteit, en Catriona verleiden zou de sleutel tot zijn succes kunnen zijn. Maar zo makkelijk geeft ze zich niet gewonnen, en al snel komen zijn goed uitgedachte plannen in gevaar…

Evie Dunmore

Evie Dunmore woont in Berlijn, en behaalde in Oxford een master in Diplomacy. Voor haar boeken wordt ze geïnspireerd door haar passie voor Engeland, romantiek, vrouwelijke pioniers en de victoriaanse tijd. Van haar Vrouwen van Oxford-serie werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht.

Bron: Xander Uitgevers