Menu
Kleding en accessoires

Hartjes schoenen, dé stijlvolle comfortschoenen

Hartjes schoenen

Comfortschoenen. Denk je dan ook gelijk aan moeilijke voeten? Aan saaie, traditionele schoenen voor nog saaiere dames? De uitstraling ondergeschikt aan het comfort? Dat is misschien lang zo geweest, maar vandaag de dag zeker niet meer het geval. Comfortschoenen zijn niet alleen voor mensen met voetproblemen, een comfortschoen is er voor iedereen die zuinig is op haar voeten!
De collectie Hartjes schoenen is daar het ultieme voorbeeld van. Deze uitgebreide collectie comfortabele schoenen voor dames bewijst dat de makkelijke schoen een ware transformatie heeft ondergaan van ‘degelijk en oubollig’ naar ‘modieus en stijlvol’. De trendy damesschoenen van Hartjes lopen niet alleen heerlijk, ze ogen ook nog eens fraai en zijn te combineren met elke kledingstijl.

Hartjes schoenen: comfortabel én modieus

De grootste schoenenfabrikant van Oostenrijk, in 1953 opgericht door Heinrich Hartjes, zorgt al meer dan 60 jaar voor voeten. Gezondheid, kwaliteit en comfort vormen de basis voor een uitgebreide collectie comfortschoenen voor dames. Het aantrekkelijke ontwerp van de schoenen is niet alleen modieus, maar ook functioneel.
Functioneel omdat de makers in de eerste plaats om de gezondheid van onze voeten denken. Het gebruik van natuurlijke materialen en de orthopedische pasvorm zijn daar goede voorbeelden van. De meeste modellen hebben een uitneembaar voetbed en voor mensen met een allergie, zijn er chroomvrije modellen. De schoenen zijn soepel om te dragen en daarom geschikt voor iedere dag.

Voor de zelfverzekerde vrouw

Van lage wandelschoen tot hippe enkellaars en van stevige veterschoen tot luchtige sandaal. Voor elk seizoen een passende schoen.
Hartjes schoenen zijn trendy schoenen voor de zelfverzekerde vrouw. Vrouwen die weten wat ze willen en heel bewust in het leven staan. Die een verantwoorde levensstijl nastreven en daar producten bij kiezen waar ze achter staan.

Hartjes is zuinig op onze wereld

Hartjes schoenen passen ook perfect bij de vrouw die veel waarde hecht aan duurzaamheid. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je paar Hartjes schoenen. De verschillende soorten schoenen, zoals enkellaarzen, sneakers of wandelschoenen, worden gemaakt van plantaardig gelooid leer en zijn vrij van giftige lijmstoffen. Zeer geschikt voor mensen met een chroomallergie!
We zetten ongemerkt heel wat stappen op een dag. Onze voeten hebben daarbij veel te verduren. Hartjes schoenen zijn speciaal ontworpen om ver te lopen zonder vermoeide voeten. Het orthopedisch voetbed, gemaakt van kurk en leer, biedt optimale ondersteuning. In veel modellen is het voetbed uitneembaar, ideaal als u gebruikt wilt maken van uw steunzolen.
De schoenen zijn op een antibacteriële manier bewerkt, dit houdt het leer langer mooi en fris. De ademende structuur van het leer zorgt voor langdurig frisse voeten.

Modieus en stijlvol

Gek eigenlijk, dat we in een tijd leven dat we heel bewust op onze voeding en gezondheid letten, maar voor onze voeten niet altijd het beste kiezen. Dat we nog altijd rondlopen op knellende modellen omdat we uiterlijk boven comfort kiezen. En die keuze is tegenwoordig helemaal niet meer nodig!
Het fijne aan de Hartjes schoenen is; er zijn heel veel breedtematen. Geschikt voor elke voet. Zoveel mensen, zoveel voeten. En niet elke voet past in een normale confectieschoen. Veel mensen dragen schoenen die niet helemaal aansluiten op de voeten. Dat hou je wel even vol, maar na verloop van tijd ga je het voelen. Vermoeide voeten, een zeurende pijn onder je hak bijvoorbeeld. We kennen het allemaal wel, dat gevoel dat je niet kunt wáchten om je pumps of laarsjes uit te schoppen…
Dat voorkom je door te kiezen voor een comfortschoen. Heb je een brede voet of juist een hele smalle? In de Hartjes collectie zijn genoeg varianten te vinden die precies aansluiten op jouw voet. Weg met vermoeide voeten, weg met knellende laarsjes of schurende sneakers.

Hoog draagcomfort en toch hip en trendy

Het beste voor onze voeten kiezen, wil niet zeggen dat we er niet hip en modieus uit kunnen zien. Hartjes schoenen zijn bijzonder stijlvol. Geschikt voor elke gelegenheid. Neem bijvoorbeeld de Hartjes dameslaarsjes met een hakje of de modieuze pumps; hip, trendy en ideaal voor een avondje uit! Genieten zonder je druk te hoeven maken om vermoeide voeten.
Ga je shoppen? Dan is het helemaal belangrijk dat je voeten goed ondersteund zijn. Als het gezellig is, maak je ongemerkt heel wat kilometers. Comfort en stevigheid zijn geen overbodige luxe dan, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Kies bijvoorbeeld voor een sportieve veterschoen, waar je uren op weg wandelt. Geen pijnlijke voeten, geen blaren, alleen maar heel veel plezier tijdens het winkelen.