Menu
Vrije Tijd

3 dagen even helemaal in de watten worden gelegd!

Wilt u er eens lekker tussenuit? Een keer naar een andere omgeving en heerlijk verwend worden? Dan is het Elysium arrangement met een overnachting in Zoetermeer een ideaal ontspannend arrangement voor u!

Ontdek de gastvrijheid en service van Golden Tulip Zoetermeer en bezoek het centrum voor totale ontspanning: Elysium Centre! Elysium beschikt onder andere over meer dan twintig verschillende sauna’s, binnen en buiten zwembaden, een uniek openlucht zoutwaterbad, kruidenbaden, een Turkse hammam, 4 culinaire restaurants en vele beautybehandelingen en massages. Geniet van de rust en ontspanning.

Zoetermeer
In de omgeving van het hotel is van alles te beleven. Zoetermeer staat ook wel bekend als ‘City of leisure’ Zo kunt u bijvoorbeeld lekker een dagje skiën in Snowworld Zoetermeer, een van de grootste indoor skibanen van Europa. Bent u een golfliefhebber en heeft u een GVB? Vergeet dan niet uw golfclubs mee te nemen, want in Zoetermeer ligt een van de mooiste golfbanen van Zuid-Holland: BurgGolf Zoetermeer. Te midden van een prachtig polderlandschap vindt u hier een uitdagende 18 holes golfbaan. Wild u leren Flowboarden, bodyboarden of raften? Breng dan eens een dagje een bezoek aan ‘Dutch water dreams’ in Zoetermeer. Dutch water dreams beschikt onder andere over een 300 meter lange wildwaterbaan.

Wilt u meer weten over het Relaxen met het City en Wellness arrangement inclusief overnachting?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.