Menu
Vrije Tijd

Bosch Winterparadijs

De Parade in ‘s-Hertogenbosch omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar jong en oud naar toe kunnen komen voor optredens, gezelligheid en winterse gerechten; dat is het Bosch winterparadijs.

Kom ‘s-Hertogenbosch bewonderen in kerst en wintersferen van 14 december t/m 5 januari. Het Bosch Winterparadijs is dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Op Kerstavond 24 december sluit het Winterparadijs om 18.00 uur.

Op 1e en 2e kerstdag opent het evenement om 12.00 uur en is de sluitingstijd 18.00 uur.

Voor de vierde keer is het programma Joris’ Kerstboom aanwezig. Bezoekers kunnen vanaf 22 december een foto van een dierbare in de grote kerstboom hangen.

Op de Parade staat een overdekte ijsbaan. Overdag kunnen kinderen tot 12 jaar daar krabbelen of rondjes draaien. ‘s Avonds is de ijsbaan gesloten of het podium voor bijzondere varianten van curling. Na een sportieve inspanning zijn er genoeg mogelijkheden om de maag te vullen met een winterse kost. Zo is de traditionele poffertjeskraam aanwezig en er is een Winterpaviljoen en buitenbar waar genoten kan worden van warme Chocomel, Glühwein, speciale koffie- en thee- variëteiten en kleinere etenswaren zoals soepen, worstenbroodjes, warme wafels e.d.

Vanuit de Bossche adventskalender vinden verschillende muzikale optredens plaats. Vele plaatselijke en regionale koren en muziekgezelschappen verzorgen twee weken lang tal van optredens. De vele zithoekjes zorgen voor warmte en gezelligheid op het plein. Verder zijn er verschillende vertellingen en leuke kinderactiviteiten zoals lampionnen maken. Zoek tijdens de koude winterdagen de warmte op van het Bosch Winterparadijs en laat je verwennen met allerlei activiteiten die het evenement te bieden heeft!

Meer weten over het Bosch Winterparadijs?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.