Menu
Fietsen

25 juli Fietstocht voor senioren in de Biesbosch

Op donderdag 25 juli wordt er door Fietsmaatjes een gezellige fietstocht georganiseerd in Nationaal Park de Biesbosch. We starten vanuit Rotterdam met de tocht van 30 km. Iedereen van 45 jaar en ouder is welkom om mee te fietsen.

De seniorenfietstocht start deze week bij Willemsplein in Rotterdam. Om een uur of 10.00 nemen we de waterbus naar Dordrecht.

Biesbosch
In Dordrecht stappen we op de fiets. De route gaat door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. We gaan gezamenlijk over het water weer terug naar het Willems-plein.

Senioren kom in beweging
Voor veel ouderen is het een grote stap om er alleen op de fiets op uit te gaan. En dat terwijl fietsen zo gezond is! Er is professionele begeleiding aanwezig tijdens de tocht. Zo kunt u, samen met uw nieuwe fietsmaatjes gezellig genieten van het fietsen, de buitenlucht en de omgeving.

Vooral gezellig
Een topconditie hebben is niet nodig om mee te doen aan de fietstocht. Gezelligheid staat voorop en de groep bepaald het tempo. U zult in contact komen met nieuwe mensen. Zo leert u op een ontspannen manier mensen kennen en bent u nog gezond bezig ook!

Aanmelden
Wilt u op een leuke manier ook wat meer gaan bewegen? Geef u dan nu op voor één van de fietstochten. Er worden wekelijks tochten georganiseerd en u kunt zich voor elke tocht los aanmelden. Meer informatie over de verschillende tochten vindt u op hier. Ook inschrijven kan via deze website.

Fietsmaatjes
Fietsmaatjes is een initiatief van Stichting Wielersport Promotie Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam. Het doel is om ouderen op de fiets te krijgen en nieuwe contacten te laten leggen. Meer informatie over Fiets-maatjes vindt u hier.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.