Menu
Huisdieren

Zet uw huisdier in het zonnetje op dierendag

4 oktober is de dag om uw dieren even in het zonnetje te zetten. Verwen ze eens goed met extra veel liefde en aandacht. Wat vinden ze nou eigenlijk het leukst of waarmee maakt u ze blij? Bekijk de tips eens om uw huisdier eens goed te verwennen en lekker creatief bezig te zijn.

Nieuw spullen

Is uw hond of kat toe aan een nieuwe mand? Dit is de tijd om het in huis te halen zodat zij ook een goede nachtrust krijgen. Misschien is uw huisdier fanatiek met speeltjes en gaat er regelmatig een verloren. Als uw huisdier nog wat jonger is zijn ze altijd erg blij met een nieuw speeltje. Haal er een met een piepertje er in of haal eens een nieuw hamsterbal voor nog meer plezier.

Dieren zijn altijd blij met eten

Ik ken geen enkel dier die niet van snoepjes of eten houdt. Zijn ze altijd snel uit gekeken op speeltjes zijn ze waarschijnlijk sneller tevreden met iets lekkers. Haal een groot bot waar ze lekker op kunnen kauwen of test zijn neus door een aantal snoepjes te verstoppen. U kunt ook zelf aan de slag met gezonde snoepjes maken voor uw huisdier. Het zal een stuk beter smaken en de geur die er vanaf komt vinden ze altijd heerlijk.

Doe iets wat ze leuk vinden

Heeft u een kat die graag lui is en lekker bij u komt knuffelen. Neem hier dan ook de tijd voor want dat zijn de momentjes waar ze het meeste van genieten. Maak die ene grote wandeling met uw hond die hij zo leuk vindt of ga eens met ze spelen. In het dagelijkse leven bent u vaak te druk om hier uitgebreid de tijd voor te nemen. Pak dus hun speeltjes weer te voorschijn om ze eens even goed moe te maken. Zo kunt u zelf ook speeltjes maken van bijvoorbeeld een oude spijker broek of maak wat nieuwe veertjes aan het speeltje  voor uw kat. Nog meer plezier wet eigenlijk helemaal niets kost.

Heeft u een hamster, papagaai, hond of kat? Overal is wel iets voor te bedenken waar ze blij mee zijn.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.