Menu
Vrije Tijd

Weet u niet meer wat u met uw vrije tijd kan doen?

Komen er normaal veel mensen bij u op bezoek en heeft u uw agenda vol staan met leuke uitjes? Dit jaar zal dit een stuk anders zijn maar waar moet u met de tijd naar toe? U zult veel meer tijd als anders hebben waar wat kunt u in deze tijd nog doen?

Ga naar buiten!

We mogen gelukkig nog wel allemaal de deur uit dus pak deze kans om een frisse neus te halen en er even uit te kunnen zijn. Dit kan met een leuke wandel tocht of stap eens op de fiets voor een leuke route. Het zal wel even wennen zijn als u normaal niet zo vaak buiten komt met het koude weer. Voor het fietsen is het goed om iets van handschoenen mee te nemen voor de koude handen en een sjaal is ook nooit verkeerd. Buiten zou u nog met 2 personen bij elkaar kunnen komen dus zoek een maatje die eens mee wilt fietsen of wandelen.

Pak een oude hobby op

Heeft u eerder veel verschillend hobby’s gehad? Het kan erg leuk zijn om weer een van de hobby’s op te pakken. Ga bijvoorbeeld weer lekker knutselen of stuur eens wat zelf gemaakte kaarten rond om rest ook eens op te fleuren. Na een tijdje kan een hobby niet meer leuk zijn maar als u de draad daarna weer oppakt zult u veel meer inspiratie hebben. Pak alle spullen er dus weer bij en blijft lekker bezig!

Lekker koken

In een dagelijkse routine zult u vaak de zelfde recepten gebruiken of zijn er zelf standaard dagen waarop u altijd het zelfde eet. Als u meer tijd heeft kunt u eens wat uitproberen met recepten en kunt u heerlijke gerechten maken. Kies dan ook voor een recept waar meer tijd voor nodig is dan heeft het extra veel smaak en voelt u zich helemaal voldaan.

Extra klusjes

U zult hier niet zo veel zin in hebben maar ook dit kan veel tijd kosten. Het zorgt er voor dat u even wat te doen heeft en het is ook nog eens een nuttig tijdverdrijf. Zo kunt u klusjes oppakken die normaal blijven liggen. Ga bijvoorbeeld eens die muur schilderen die u al zo graag een andere kleur zou willen of repareer de trapleuning eindelijk eens.

U kunt ook thuis lekker bezig blijven met leuk hobby’s of nodige klusjes.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.