Menu
Weekendje weg

Weekendje golf op de Veluwe

Golfbaan Heelsumse Veld ligt in een prachtig gebied aan de Veluwezoom en is aangelegd op historische grond: het terrein deed in de Tweede Wereldoorlog dienst als luchtlandingsterrein tijdens Operation Market Garden.

Het karakter van de baan kan het beste omschreven worden als een inland links course met relatief smalle fairways, lange holes en weinig water. Golfbaan Heelsumse Veld ligt op nog geen 3 km afstand van Golden Tulip Arnhem Doorwerth.

Het hotel

Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, sauna, en zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer. De op 4-sterren uiteruste hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers, en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites.Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon.

Weekendje golfen?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.