Menu
Vrije Tijd

Weekendaanbieding.nl: 3 Dagen naar Sauerland

Weekendaanbieding.nl is een initiatief van Recreatief.nl BV, dé vrije tijd specialist van Nederlands.

Op Weekendaanbieding.nl vind je elke week een leuke weekendaanbieding.

De weekendaanbieding van deze week:

3-daags Hochsauerland arrangement van € 129.00 voor € 99.00!

Reserveer nu deze aanbieding en profiteer van een zeer scherpe prijs voor dit mooie arrangement in het Sauerland bij Hesborner Kuckuck.

Hochsauerland, het land van duizend bergen!
Het hotel is landelijk gelegen, aan de bosrand. Ontspan in de prachtige natuur met een prachtig uitzicht over het “land van de duizend heuvels.” Vanuit het hotel starten verschillende wandel- en fietspaden. Het biologische Station Sauerland heeft in het natuurgebiede een groot aantal rondwandelingen aangelegd. Met behulp van een gedetailleerde kaart van deze natuurpaden ontdekt u het prachtige natuurlandschap.

Natuurlijk is het prachtige Sauerland niet alleen om te wandelen, maar ook geweldig om te verkennen met de fiets. Direct gelegen aan het hotel is de Bike Arena Sauerland. De locatie van het hotel is ideaal voor een rechtstreekse toegang tot de fietstochten. Voor onze wintersporters biedt zich het nabijgelegen Winterberg aan.

Of bezoek de karakteristieke stadjes van het Sauerland. Kom tot rust in onze wellnessruimte, waarna u de dag kunt afsluiten met een diner in ons restaurant. Voor gezellige avonden kunt u genieten in onze Kuckucksbar onder het genot van een drankje.

Meer weten over deze geweldige 3-daagse Hochsauerland aanbieding?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.