Menu
Vrije Tijd

Weekendaanbieding: 3 dagen genieten in Hochsauerland

Weekendaanbieding.nl is een initiatief van Recreatief.nl BV, dé vrije tijd specialist van Nederlands sinds 1999.

Op Weekendaanbieding.nl vind je elke week een leuke weekendaanbieding.

De weekendaanbieding van deze week:

3-daags Hochsauerland arrangement

Reserveer nu deze aanbieding en profiteer van een zeer scherpe prijs voor dit mooie arrangement in het Sauerland bij Hesborner Kuckuck.

Hartelijk welkom in ons hotel in het Sauerland!
Familiehotel Hesborner Kuckuck: al sinds 1986 de plek waar u ongestoord kunt genieten van de rust in een schitterende heuvelachtige omgeving met veel natuurschoon en echte gezelligheid. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt en wordt ontvangen met een warme glimlach.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u ons hotel in het plaatsje Hesborn, dat zuidelijk gelegen is in het Hoog Sauerland: op slechts 2 uur vanaf de grens. Een zeer bekend gebied waarop de Duitsers terecht trots zijn: want het Sauerland, dat ook wel “het land der duizend bergen” wordt genoemd, is zonder enige twijfel één van de allermooiste natuurgebieden van Duitsland. Het is dan ook zeer geliefd bij bijvoorbeeld wandelaars, fietsers en wintersporters, die hier hun hart kunnen ophalen in een schitterende ambiance.

Een gezellig weekend met kinderen, ouders en grootouders of een bedrijfsuitje.
Even in een heel andere omgeving. Tijd voor elkaar, tijd om samen iets te doen en te beleven, tijd om even bij te praten, tijd om rustig met elkaar te eten.

Dat kan bij Hotel Hesborner Kuckuck!

Wilt u meer weten over de omgeving en deze geweldige 3-daagse aanbieding in Hochsauerland?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.