Menu
Vrije Tijd

Weekendaanbieding: 3-Daagse Beauty Verwen-aanbieding op de Veluwe

Weekendaanbieding.nl is een initiatief van Recreatief.nl BV, dé vrije tijd specialist van Nederlands sinds 1999.

Op Weekendaanbieding.nl vind je elke week een leuke weekendaanbieding.

De weekendaanbieding van deze week:

3-Daagse Beauty Verwen-aanbieding op de Veluwe

Beauty Verwen-aanbieding – Puur genieten op de Veluwe
Laat u even heerlijk verwennen en geniet van deze ontspannende 3-daagse Beauty aanbieding op de Veluwe.

Overnachten aan de rand van de Veluwse bossen
“Al meer dan 300 jaar gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland.” Sandton Hotel De Roskam is al sinds 1688 een hotel en is in de loop der tijd uitgebouwd tot één van de meest complete en sfeervolle hotels van de Veluwe. Door ons gastvrije team wordt u met alle egards verwelkomd en kunt u genieten van de sfeervolle ruimtes, fijne kamers en sublieme keuken. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel op de Veluwe!

Faciliteiten

Wellness & Beauty
De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van ons lichaam. Neemt u de tijd om te ontspannen, onthaasten en relaxen? Dit kan bij Sandton Hotel De Roskam, die u van alle gemakken voorziet, want een gezonde geest, in een gezond lichaam vinden wij zeer belangrijk. Naast onze comfortabele hotelkamers beschikt ons hotel over een infrarood Sauna, Solarium & Fitness. Middels deze faciliteiten en het landelijke & idyllisch gelegen hotel kunt u geheel tot rust komen en een frisse doorstart maken.

Eten & Drinken
In onze prachtige boerderij is Grand Bistro “1688″ gesitueerd. Hier kunt u terecht voor een culinaire lunch of diner uit de keuken van onze chef Marc Crijns. Tevens verzorgen wij hier groepsdiners van 2 – 40 personen.De boerderij isuitermate geschikt voor recepties, feesten en partijen. Ook hier geldt dat u exact kunt aangeven wat uw wensen zijn, zodat u er altijd van verzekerd bent dat u een leuk verblijf zult hebben.

Meer weten over deze 3-daagse Beauty Verwen aanbieding?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.