Menu
Weekendje weg

Weekend of Midweek golfen in de Eifel

Voor golfliefhebbers die een weekendje of zomaar een paar dagen willen genieten van een prachtig glooiend landschap met adembenemende vergezichten is dit golfarrangement in de Eifel zeker de moeite waard. Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij deze burcht, gelegen op 500 meter hoogte, aan komt rijden.

Golfliefhebbers opgelet

In het Rheinland Pfalz, de streek ten oosten van België, ligt de Eifel. In deze streek zijn een aantal schitterende golfbanen aangelegd. Uiteraard moet u rekening houden met het bergachtige gebied maar bent u wat slechter te been dan kunt u op de golfbaan uiteraard een buggy huren.

Het Toscane van Duitsland

De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. De schitterende natuur geeft een ontspannen gevoel als u daar heerlijk aan het golfen bent.

Altijd al willen golfen in het Toscane van Duitsland?
Op een vlakte van meer dan 70 hectare ligt er een schitterend golfterrein. Sport en gezelligheid worden in de golfclub Eifel groot geschreven. Alles draait zich om de kleine, witte golfbal. Bij de Golfclub Eifel zijn gasten altijd welkom. Men speelt op de “hoogst gelegen goed-weer-golfbaan westelijk van de Rijn”, een golfbaan rijk aan afwisseling en uitstekend onderhouden. De 18 holes baan is een genot voor iedere golfliefhebber.

Culinair genieten en slapen in een schitterend kasteel

Het Eifelkasteel is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren en vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht! De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassenen diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten doorprachtige poorten en monumentale ruïnes. In het kasteel zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras.

Weekend golfen in de Eifel?