Menu
Vrije Tijd

Vivencia dinnershow in Breda!

Elk weekend worden er spraakmakende dinershows georganiseerd in het centrum van Breda. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Zaterdag 18 januari 2014 is er de dinnershow Vivencia. Éen groot feest! ‘Vivencia’ staat voor beleving en dat gaat u tijdens deze show optimaal ervaren! Een dinershow zoals deze hoort te zijn: 3 professionele vocalisten, een prachtig showballet, glitter & glamour en meer dan 150 kostuums. Razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt!

Na de verrassende opening worden uw ogen en oren getrakteerd op een aantal prachtige musical- klassiekers. Er worden nummers vertolkt uit de musicals “Cabaret”en “Aïda”, maar ook songszoals ”Music was my first love” en “Mr. Bojangles”. Uiteraard zal het showballet niet ontbreken met o.a. een spectaculair tapnummer.

Daarna begint het feest van herkenning pas echt en zult u versteld staan van de gelijkenissen met de originele artiesten. “Dreamgirls”, “Elton John”, “Madonna”, “Queen” en “Robbie Williams” zijn zomaar een aantal namen die voorbij zullen komen tijdens deze swingende en spectaculaire show. De avond wordt afgesloten met wat steviger werk. De grootste hits van vroeger en nu passeren de revue. Denk hierbij aan Buddy Holly, Elvis Presley,
Tina Turner, Blues Brothers, ABBA en Grease.

Stilzitten is geen optie. Genieten, dansen en mee- swingen wel! Zoveel wereldsterren op één avond en op één podium: dat kan alleen maar betekenen dat de cast van Vivencia u een onvergetelijke avond zal bezorgen!

Wilt u meer weten over de dinnershow Vivencia?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.