Menu
Weekendje weg

Verwen uw Valentijn met een romantisch nachtje op de Veluwe

Romantisch weekendje weg met uw geliefde? Samen even heerlijk genieten en relaxen in een fantastische omgeving? Dat kan, want gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, maar ook op een steenworp afstand van de Gelderse hoofdstad Arnhem, biedt dit hotel vele mogelijkheden. Wandelen en fietsen op de Veluwe, zo vanuit het hotel, maar u kunt ook even shoppen in Arnhem.

Verwen uw Valentijn met een romantisch nachtje op de Veluwe.
Prachtig 4-sterren hotel op de Veluwe. Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, sauna, en zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer. De op 4-sterren uitegeruste hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers, en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites.Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon.

Culinair genieten
In het restaurant worden uitstekende maaltijden, uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten en gevarieerde diners verzorgd. Vanuit het ronde restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het park. Tevens zijn er mogelijkheden voor brunches, buffetten en diners in andere zalen of in combinatie met het restaurant.

Uw geliefde verrassen? Klik hier voor meer informatie over dit Valentijnsarrangement op de Veluwe?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.