Menu
Weekendje weg

Super aanbieding: 3=2 Familieweekend in Giethoorn

Op zoek naar een familieweekend waar er voor iedereen wat te doen is? In Giethoorn bent u aan het juiste adres met deze super aanbieding: 3=2. 3 nachten overnachten in het prachtige vakantiehuis, en maar 2 betalen. Daarnaast kunt u met de hele familie genieten van een programma wat voor jullie samengesteld is. U hoeft alleen nog maar te genieten!

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

Geniet 2 dagen van deze mooie omgeving. U verblijft in het vakantiehuis in Giethoorn, laat u volledig verzorgen, onderneem leuke activiteiten en beleef Giethoorn zoals u dat nog nooit gedaan heeft.

Het vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum van dit fraaie waterdorp.

Faciliteiten van het vakantiehuis
De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden.

Programma van het Familieweekend
Vrijdag: U kunt vanaf 15.00 uur terecht in het vakantiehuis en krijgt een borrelpakket mee om eerst eens even heerlijk te ontspannen. In de avond wordt er een barbecue gebracht bij het vakantiehuis, zodat jullie met de hele familie bij kunnen kletsen.

Zaterdag
10.00 uur: Lekker wakker worden en genieten van een uitgebreid ontbijt
11.00 uur: U kunt kiezen tussen een rondvaart over de prachtige wateren van Giethoorn of een fluistervaart van 2 uur, waarbij u zelf een sloep gaat besturen.
13.00 uur: Lekker actief op de fiets! U gaat een fietstocht maken en krijgt een uitgebreide picknick mee voor onderweg.
18.00 uur: Eenmaal weer terug kunt u genieten van een heerlijk menu (menu C) in het restaurant. Voor de kinderen is er een kindermenu.

Zondag
10.00 uur: Lekker wakker worden en genieten van een uitgebreid ontbijt
14.00 uur: Midgetgolfen in Giethoorn. Lekker actief uit met de hele familie. Wie wint dit geweldige oud Hollandse spel?
18.00 uur: De zondag afsluiten met een plate van de dag.

Maandag:
10.00 uur: Lekker wakker worden en genieten van een afsluitend ontbijt. Met de hele familie nog even nagenieten van het afgelopen weekend en na het ontbijt weer lekker terug naar huis.

Tijden zijn in overleg aan te passen.

Wilt u meer weten over dit heerlijke 3=2 Familieweekend in Giethoorn?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.