Menu
Oud en nieuw

Het nieuwe jaar inluiden & bridgen

Bent u een echte bridgeliefhebber en wilt u gezellig en genietend van uw hobby het oude jaar afsluiten? Kom bij Hampshire Hotel – Bon’Aparte genieten van goed georganiseerde bridgedrives, een spetterend oudejaarsfeest inclusief live muziek en een uitgebreid buffet en natuurlijk om 24.00 uur champagne en vuurwerk. Uw nieuwe jaar kan niet meer stuk!

Geniet van de afeervolle ambiance en het prachtige winterse landschap
Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle Hampshire Hotel – Bon’Aparte (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling of fietstocht in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Een perfecte locatie om sfeervol de jaarwisseling te vieren.

Opwarmen voor de openhaard en ontspannen in het zwembad
Het hotel beschikt over 39 sfeervol ingerichte 2-persoonskamers (alle niet roken) voorzien van bad en/of douche, toilet, draadloos internet, telefoon, televideo, radiowekker, koffie/theeservice en föhn. In een gedeelte van het hotel is een lift aanwezig en er is een rolstoeltoegankelijke kamer. U kunt vrij gebruik maken van zwembad, sauna en solarium. Er is een sfeervolle lobby met openhaard aanwezig, een gezellige leesruimte en leuke bar.

Hier vindt u alle informatie over dit Oud & Nieuwe Bridge-arrangement