Menu
Gezondheid / Zorg & Hulp

Specsavers steunt Veteranendag

Huizen, juni 2013 – Dit jaar is Specsavers voor het vijfde jaar op rij sponsor van de Veteranendag. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement toont Specsavers haar respect voor de militairen die zich namens het Nederlandse volk hebben ingezet in dienst van vrede en veiligheid. Specsavers wil graag haar klanten de mogelijkheid bieden om het werk te bewonderen dat de Nederlandse veteranen hebben verricht. Daarom stelt Specsavers in de week van 29 juni t/m 5 juli gratis entreevouchers beschikbaar voor het Mariniersmuseum in Rotterdam. Ook krijgen veteranen net als andere jaren korting op een aankoop in alle Specsavers-winkels.

Veteranendag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 29 juni in Den Haag. Tijdens dit nationale evenement worden alle 130.000 militaire veteranen bedankt voor hun inzet tijdens missies in bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog en Nieuw-Guinea en ook de groeiende groep veteranen van recentere missies zoals in Libanon en Afghanistan wordt geëerd.

Maatschappelijke betrokkenheid
“Specsavers doet een eerbetoon aan alle Nederlandse Veteranen met de jaarlijkse sponsoring. We vinden het bovendien belangrijk om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belangrijke werk dat deze militairen verricht hebben. Daarom geven we onze klanten de mogelijkheid om dit zelf te ontdekken in het Mariniersmuseum, aldus Ingrid Kersting, woordvoerder van Specsavers. “Bovendien ontvangen veteranen dit jaar 30 procent korting op de aanschaf van een varifocale bril, 25% korting op een enkelvoudige bril of 1 jaar gratis batterijen bij een hoortoestel op vertoon van hun Veteranenpas”.

Actie Mariniersmuseum
In het Mariniersmuseum kunnen bezoekers kennis maken met de belevenissen van mariniers en ontdekken welke belangrijke rol zij hebben gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Ook kunnen bezoekers het Korps Mariniers van nu beleven. De gratis entreevouchers voor het museum zijn af te halen in de Specsavers-winkels van 29 juni t/m 5 juli. De voucher is geldig tot en met 31 oktober 2013. Klanten die geen mogelijkheid zien de winkel te bezoeken in deze week, kunnen de voucher downloaden via deze link.

Over Specsavers
Specsavers Opticiens heeft internationaal meer dan 1600 winkels, waarvan op dit moment 117 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. De optiekketen is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen

brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De winkels worden geleid door minimaal volledig MBO-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten. En met diezelfde filosofie werd in 2007 gestart met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Inmiddels biedt Specsavers in 116 plaatsen hoorzorg; in 105 winkels en op 11 servicepunten. In de UK is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.