Menu
Computer & Internet

Sociale media gebruik je zo

smvo25 September komt het boek “Sociale media voor senioren” uit. Annet van Betuw geeft workshops voor sociale media en kwam hier veel nieuwsgierige mensen tegen voor wie de sociale media niet zo vanzelfsprekend zijn. Naar aanleiding hiervan schreef zij dit boek.

Sociale media voor senioren

Het boek is geschreven voor mensen die al een beetje actief zijn op de sociale media maar graag weer willen weten over alle mogelijkheden. Het boek gaat uit van wat de sociale media gemeen hebben in plaats van de verschillen. Er wordt ingegaan op de structuur die alle sociale media gemeen hebben. Zo kan men op een eigen tempo aan de slag op een netwerk naar keuze

Nieuwsgierig
Annet van Betuw ging in december 1995 online om informatie te vinden over de zeldzame chromosoomafwijking van haar oudste dochter. Die was er en ze vond ook andere ouders. Geen wonder dat ze internet omarmde. Vanzelf ging ze ook social media gebruiken. Sinds 2009 geeft ze trainingen en workshops social media. Daar ontmoet ze veel nieuwsgierige ouderen die anders met social media omgaan dan jongeren.

Vanaf 25 september ligt dit boek in de winkels. Senioren.nl zal binnenkort ook op de facebookpagina 5 exemplaren weggeven.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.