Menu
Vrije Tijd

Redactie TIP! Weekendje genieten met uw groep in de Weerribben

Beleef een fantastisch weekend in de prachtige omgeving van Steenwijk en Giethoorn. Ontdek de mooiste stukjes natuur bij De Weerribben, maak een tocht op het water met een gezellige picknick en geniet 4 dagen in het mooie Overijssel.

Het buitengoed biedt meerdere accommodatiemogelijkheden aan. De twee gastenverblijven Stins en State hebben elk 10 tweepersoonskamers. Hiemsherne is een rietgedekte Saksische boerderij.

Verspreid over ons buitengoed staan onze prachtige en ruim gelegen vakantiehuizen.

Omgeving
Buitengoed Fredeshiem wordt omringd door indrukwekkende natuurgebieden als de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Drents Friese Wold. Met daartussen schilderachtige stadjes en gezellige dorpjes, zoals het waterrijke Giethoorn, het bosrijke Dwingeloo en Appelscha, vestingstad Steenwijk, Sportstad Heerenveen en Hanzestad Zwolle.

Voor een uitstapje kunt u bijvoorbeeld naar het Drents museumdorp Orvelte, Speelstad Oranje(overdekt), het Gevangenismuseum Veenhuizen, de kleurrijke Orchideeënhoeve, een hunebed, ijsstadion Thialf of ga varen of kanoën door het idyllische Giethoorn.

Buitengoed Fredeshiem biedt vele faciliteiten. Op het buitengoed zelf zijn onder andere een speelweide, kinderspeelplaats, jeu de boules baan, buitentafeltennis en binnenspelen, skelters, fietsen, een inspiratiepad en fiets- en wandelroutes.

Wilt u meer weten over het Weekend in een Groepsaccommodatie in de Weerribben – al vanaf 4 personen?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.