Menu
Vrije Tijd

Redactie TIP – Diamonds are a girls best friends – Verwendag in Brabant

Diamonds are a girl’s best friend arrangement Beautiek Eindhoven. Een arrangement speciaal voor dames om in balans te komen. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen.

Het beautycentre
Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs.
Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is, proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen.

Arrangementen met gevoel
Beautiek Eindhoven biedt u in hun arrangementen alles om in balans te komen. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen. Door verschillende behandeltechnieken, professionaliteit en gemoedelijke menselijke contacten te combineren geven de medewerkers van Beautiek u tijdens zo’n dag een goede zet in de juiste richting.

Benieuwd wat voorgangers van het Diamonds Are a Girls Best Friends arrangement vinden?
”Heerlijk dagje gehad. Lekker verwend, even helemaal weg! Een aanrader!”

Wilt u meer weten over het Diamonds are a girls best friend arrangement in Brabant?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.