Menu
Kleding en accessoires

Panty ’s met ladders wat kunt u hier tegen doen?

Panty

Heeft u een leuke jurk of rok aan maar is het te koud voor blote benen? Een panty is dan ideaal en kan erg mooi zijn wanneer u een zwarte panty draagt of zelfs een met een patroon er in. Wanneer u ergens achter blijft haken of een hond met scherpe nagels in blijft hangen is de pret voorbij. Er zit een lelijke lange ladder in die u er niet weg kunt halen. Wat moet u dan doen?

Wat kunt u doen als u al een ladder heeft?

Een ladder repareren kan helaas niet maar we kunnen er wel voor zorgen dat deze niet nog grote wordt. Zo is het handig om blanke nagellak of haarlak mee te nemen in uw tas. Heeft u een ladder dan kunt u de haarlak er op spuiten en dit op laten drogen. Deze zorgt voor meer stevigheid waardoor deze minder snel groter wordt. Heeft u doorzichtige nagellak mee? U kunt dit direct op de panty en benen gebruiken. U moet dit dan wel even op laten drogen en niemand die het ziet. Vaak komt het niet eens op uw been waardoor u de panty ook makkelijk weer uit kunt krijgen.

Beter een ladder voorkomen

De ladder repareren kan dus helaas niet dus het is beter om een ladder te voorkomen. Er zijn een aantal makkelijke tips die daarbij kunnen helpen. Wat vindt u zelf het handigst of wat werkt het beste voor u?

  • Draag de juiste maat
    Als u de maat koopt die u altijd heeft kan het zijn dat de panty toch wat strakker zit en er dus ook meer spanning op komt te staan. Hoe vervelend het ook is maar u kunt dus beter een maat groter kopen. De panty zit natuurlijk altijd aansluitend alleen zal er dus minder spanning op komen te staan en dus ook minder kans op ladders.
  • Geen sieraden
    Wat ook een grote oorzaak is van ladders is het dragen van sieraden. Vooral horloges, armbanden en ringen kunnen voor veel problemen zorgen. Waarschijnlijk zult u uw panty optrekken en dan kan er makkelijk iets blijven hangen aan de panty. Draag dus iets wat mooi glad is of laat het natuurlijk weg en draag eens een ketting.
  • Draag een extra broekje
    Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het kan helpen op een extra onderbroek of sportbroekje over de panty aan te trekken. Zo is de kans minder groot dat het kruis zal zakken en u deze op blijft trekken. Door al dat getrek kan er een panty onstaan dus wanneer u een extra onderbroek er overheen aan trekt zal u meer comfortabel een panty kunnen dragen.

Extra panty

Draag u een panty en gaat u ergens naar toe? U zult waarschijnlijk toch wel een tas mee nemen dus doe hier ook een extra panty in. Heeft u toch een gigantische lader dan kunt u op het toilet deze omwisselen zodat u er verzorgt uit ziet. Het weegt natuurlijk niets en u kunt deze compact mee nemen! Natuurlijk kunt u er ook standaard ergens een in de auto leggen voor als u er geen in uw tas heeft zitten.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.