Menu
Weekendje weg

Nieuw: Super Wellness Aanbieding in Zeeland

Genieten van een 3-daags wellness arrangement? Dan is deze aanbieding echt iets voor jou! Verblijf 2 nachten in het hotel en maak gratis gebruik van de wellness faciliteiten van het hotel.

3 Dagen kunt genieten van alle wellness faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Ook is een strandwandeling zo gemaakt, het strand ligt namelijk heerlijk dichtbij.

Het hotel
Het hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Binnen biedt het hotel 134 suites en 3 appartementen – elk met een eigen sfeer, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Dit hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Wellness
Wilt u zo snel mogelijk de hectiek van de dag achter u laten, geniet dan van een heerlijk moment in ons zwembad, de sauna’s of het Turks stoombad. Is de sauna u net iets te veel van het goede, dan kunt u heerlijk relaxen op de unieke verwarmde zwembadrand. Een plekje waar u, voor u het weet, heerlijk tot ontspanning komt.

Wilt u zich meer inspannen? Geen probleem! Op een aantal fitnesstoestellen kunt u zich na een hele dag mentaal inspannen ook nog even lekker fysiek inspannen. Omdat alle hotelgasten (dus ook kinderen) vrij toegang hebben tot het zwembad, de sauna’s en het Turks stoombad is het dragen van badkleding verplicht.

Omgeving
Grenzeloos genieten. Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment.

Kom ook genieten van deze heerlijke Super Wellness Aanbieding in Zeeland!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.